Keystone logo

184 BA Programi u Studije Poslovanja Poslovni menadžment 2024

Filteri

Filteri

  • BA
  • Studije Poslovanja
  • Poslovni menadžment
Polja studija
  • Studije Poslovanja (184)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

BA Programi u Studije Poslovanja Poslovni menadžment

Бацхелор оф Артс, или БА, је међународно признат академски степен додељује студентима који успешно заврше курс студија у одређеној области. Студијски програми Бацхелор обично потребно између три и четири године да се заврши, у које време је већина дипломци наставе или већи напредни степен или каријеру у својој одређеној области студија.

Само оно што је дипломирани пословни менаџмент - ББМ? Бацхелор оф Артс у пословни менаџмент је зарадио након студент заврши три до пет година додипломски програм који покрива широк спектар курсу који се односе на пословање и корпоративном свету. Типичне теме студије обухватају рачуноводство, пословне етике, финансије, управљање људским ресурсима, маркетинг и привреду, између осталих.Док је већи део курс покривене у дипломирани уметности у програму Бусинесс Манагемент је сличан оном који програма пословне администрације, БА у пословном управљању ставља далеко већи нагласак на управљање и лидерства.

Успешни дипломци програма управљања пословања су припремљени за широк спектар међународних пословних позиција. Искуство Наставни план и програм и реалном животу стекао у типичном дипломирао пословни менаџмент - ББМ наравно остави дипломце са снажним теам буилдинг и менаџерске вештине које се могу употребити како унутар професије и у стварном животу.

Трошкови дипломирани уметности у пословни менаџмент - ББМ варира значајно на основу различитих фактора, укључујући дужину програма и где, географски, узима.

Успешни дипломци дипломирао пословни менаџмент - ББМ програми су припремљени за широк спектар ставова у оквиру глобалног бизниса и корпоративног сектора. Неки дипломци портмоне предузетничке могућности, док други иду на посао, као продаје или маркетинг менаџерима, финансијским и пословним аналитичарима, пословним или менаџмент консултанти, менаџери људских ресурса и директорима.

Бацхелор оф Артс у пословни менаџмент је одлична опција за пословне оријентисани студенти желе да максимално каријеру и образовне могућности. Да бисте сазнали више о различитим могућностима које постоје за добијање дипломирао пословни менаџмент - ББМ, истражите нашу широку директоријум програма доступних широм света. Трагање за ваш програм испод и контакт директно Пријем Канцеларија школе по вашем избору попуњавањем олова облику.