Keystone logo

63 BA Programi u Moda Modni dizajn 2024

Filteri

Filteri

 • BA
 • Moda
 • Modni dizajn
Polja studija
 • Moda (63)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  BA Programi u Moda Modni dizajn

  По завршетку три до четири године додипломских студија за либералну уметност, као што су хуманистичке, ликовне и друштвене науке, студенти добијају диплому Бацхелор оф Артс. Виши нивои образовања, попут магистарских курсева, захтијевају од ученика да имају БА прије уласка у програм.

  Шта је БА у модном дизајну? БА у модном дизајну обучава студенте са знањем које им је потребно за покретање каријере у модној индустрији. Курсеви покривају широк спектар корисних вештина као што су израда шаблона, дорада, градња одјеће и модна скица. Студенти такође уче о развоју производа и начину коришћења компјутерских технологија како би помогли у процесу пројектовања. Са овим сазнањима очекује се да ће студенти дизајнирати и извршити модне пројекте, припремајући их за стварни светски задаци.

  Добијање овог степена дјелује као први корак који студенти могу да постигну за успешну каријеру у модној индустрији. Вештине које уче и ставе на вежбање током њихових курсева, спремају их за задатке од којих ће бити затражено да се заврше на заједничким модним позицијама.

  Будући да су програми БА доступни у земљама широм свијета на многим различитим универзитетима, трошкови похађања курсева могу се драстично разликовати од једне школе до другог. За више информација о ценама, студенти треба да контактирају одређене универзитете.

  БА у модном дизајну припрема студенте за каријере на неколико управљачких позиција, укључујући предпродукцију, производњу одјеће и управљање квалитетом тканине. Развој креативности, као и техничке вјештине, значи да ученици могу завршити рад као дизајнери, ЦАД стручњаци, трговци, представници продаје, стилисти или образци и произвођачи узорака. Почетне позиције често укључују асистента или приправника.

  За студенте који имају дуг радни век, породице којима се брину или друге околности које отежавају похађање курсева, узимање часова на мрежи може бити једноставан начин рада школе у ​​њиховом распореду. Користите базу података да бисте пронашли универзитет који нуди флексибилност и резултате учења које желите. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.