Keystone logo

129 BA Programi u Moda 2024

Filteri

Filteri

  • BA
  • Moda
Polja studija
  • Moda (129)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

BA Programi u Moda

Бацхелор оф Артс је степен колегијални нивоу додељује студентима који успешно заврше курс студија у одређеној области. Овај степен је обично у року од три зарадио или четири године, у зависности од тога где се студија одвија. Бечелор диплома зарађују проучи широк спектар предмета који се односе на образовање у лепих уметности, тако да они могу да развију вештине, знање и компетенције неопходне за успех у различитим креативним областима.

Само оно што је дипломирани начин? Овај свеобухватни степен програма се фокусира на брзо растуће области моде, модни дизајн и трговине. То блиско испитује пројектовање, производњу и трговину које се односе на овај више милијарди долара индустрији. Студенти у овим програмима ће прегледати основе глобалне модне индустрије, идентификује и анализира потребе потрошача, и да утврди како се обратио ове потребе.Такође треба очекивати додатно проучавање маркетиншке вештине, анализе трендова и међународне модне разматрања.

Успешни дипломци модних БА програма су припремљени за рад у широк спектар сродних области широм света. Поред тога, они су више квалификовани и уопште у стању да командује веће плате од својих мање образованих конкурената каријере.

Трошкови добијања диплому модног значајно варира од школе до школе, на основу фактора као што су дужине програма, као и географско подручје у којем се узима курс.

Студенти који успешно осигуравање дипломирао начин могу наставити широк спектар каријере широм света. Популарне каријере за модне дипломираних лекара укључују улоге у моди трговине, производње и управљања, или у маркетинг и промоцију производа и услуга.

&nbsp

Дипломирани Мода је одлична опција за свакога ко жели да унапреди своју каријеру у успешан међународној модној индустрији. Ако Дипломирани Мода звучи као нешто што бисте желели да чујете више о, прегледајте Мастерстудиес 'велико директоријум програма и користите Леад Форм наћи онај који одговара најбоље са вашим потребама. Трагање за ваш програм испод и контакт директно Пријем Канцеларија школе по вашем избору попуњавањем олова облику.