Keystone logo

1 BA Programi u Studije Marketinga Marketing Marketinško istraživanje 2024

Filteri

Filteri

  • BA
  • Studije Marketinga
  • Marketing
  • Marketinško istraživanje
Polja studija
  • Studije Marketinga (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

BA Programi u Studije Marketinga Marketing Marketinško istraživanje

Дипломирани уметности је степен високог образовања које може да се заради након завршетка одређеног скупа курсу. Добијање диплому може помоћи да ученицима на путу ка постизању више у животу у смислу каријере и личним достигнућима.

Шта је БА у истраживању маркетинга? Овај академски програм учи студенте како да идентификују оно што чини оглашавање успешни или неуспешни, и како се користи анализу података да помогне у стварању маркетиншке пројекте који промовишу и унапређују имиџ компаније. У истраживачког програма маркетинг, студенти се предавања о темама као што су понашање потрошача, квалитативну анализу, управљање производима, маркетингу и статистике. Ученици могу бити у стању да заради дипломирао четири до пет година ако су у могућности да похађају школу са пуним радним временом.

студенти маркетинг истраживања имати много знања током студија за њихову струку, укључујући комуникације, организације и аналитичке способности.Стручност у овим областима могу помоћи студентима постану стручњаци у својој области и да их високо квалификован за каријеру са доста професионалних могућности.

Трошкови да добију диплому из маркетинга истраживање може да варира за сваког студента у зависности од локације школе, као и специфичне захтеве за програм сваке школе. Студенти треба да планира да разговара са потенцијалним школама како би се добили то-дате школарину информације.

Рекламне агенције, производна предузећа, консултантске услуге, и владине агенције све потребно за истраживање тржишта како би њихове компаније преживе и напредују. Из тог разлога, особе са дипломом у маркетинг истраживања сматрају веома драгоцен за послодавце. Дипломирани студенти могу да изаберу да раде као истраживања аналитичара, истраживача истраживања или маркетинг менаџера, који су задужени за гомилање, помно, и представљање података компанијама које би помогле обавести важне пословне одлуке.

Спроводи диплому из маркетинга истраживања могу дати дипломцима конкурентску предност над осталим кандидатима за посао у агресивну тржишту рада. Да бисте сазнали како да зарадите степен вашег диплому, потражите за програм испод и директно контактирати пријемни уред школе по свом избору попуњавањем у главној форми.