Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 24 Osnovne studije društvenih nauka  (BA) u Marketinški menadžment 2023

24 BA Programi u Marketinški menadžment 2023

Pregled

Бацхелор оф Артс степена може бити моћан алат. Посебно у данашњем тржишту рада, има четворогодишњи диплому постаје уобичајена. Као такав, четворогодишњи степен расте на значају као потребних средстава за обезбеђивање квалитетног будућност и каријеру.

Шта је дипломирани Маркетинг менаџмент? Као што само име каже, то је степен да учи појединце како се рукује важне аспекте који се односе на управљање пројектима маркетинга. Студенти уче како да правилно проучава и анализира садашње тржиште, као и ефикасне принципе маркетиншке и најбоље начине да их примењују. Када појединци заврше овај програм, они ће бити у потпуности у стању да развије и имплементира успешне маркетиншке планове како би помогли подстаћи континуирани раст и напредак разних компанија.

Постоји велики број различитих аспеката маркетинг процеса и маркетинг менаџмент покрива све од њих.Стога, они који заврше овај програм су спремни да испуне низ задатака везаних за маркетинг, који отвара поље посао и чини их разноврсних радника.

Дипломирани маркетинг менаџмент може да варира у цени у зависности од неколико фактора. Неки од најчешћих сарадника укључују физичку локацију школе, просечна цена похађања ту институцију и да ли студирати на мрежи или на кампусу.

Појединци који заврше овај степен да истражите скалу могућих избора каријере. Многи појединци остану у поље и одаберите маркетинг посао, као што је координатор маркетинга, аналитичар или менаџера. Други бирају различите маркетиншке авеније, пошто су вештине су преносиве. Они улазе у маркетинг положај може очекивати ниско да руководећим позицијама средњег нивоа, у зависности од искуства. Са неопходности маркетинга и пословног менаџмента у свим гранама индустрије, изгледи за ову каријеру је веома светао.

Ако имате таленат за управљање пројектима и да су занимљиви у маркетингу, дипломирани Маркетинг менаџмент може бити одличан избор за вас. Трагање за свој програм испод и контакт директно признање канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.

Pročitajte više

Filteri

  • BA
  • Studije Marketinga
  • Marketing
  • Marketinški menadžment
Polja studija
  • Studije Marketinga (24)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije