Keystone logo

204 BA Programi u Žurnalistika i Masovne komunikacije Komunikacije 2024

Filteri

Filteri

  • BA
  • Žurnalistika i Masovne komunikacije
  • Komunikacije
Polja studija
  • Žurnalistika i Masovne komunikacije (204)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

BA Programi u Žurnalistika i Masovne komunikacije Komunikacije

Многи студенти следила дипломирао, или три до четири године међународно призната академски степен, то чине у циљу постизања вишег плаћају позиције у одређеној индустрији. Други бирају да то учине, као средство за добијање више напредни степен. Без обзира на нечије резоновања у тражењу дипломирао, тиме обично доводи до већу плату и повећаних каријере у датој области.

Само оно што је Дипломирани у комуникацији? Бацхелор оф Артс у комуникацији спрема студенте за широк спектар ставова у вези са медијима. Студенти у овом студија треба да очекују да унапреде своје вештине писања, обављају веома сложене концептуалне анализе и развијају вештине критичког размишљања, као и ближе проучавају законе и етичке смернице за медије и комуникације. Студенти ће такође тренирати користећи алате и савремену технологију медија најчешће користе у области комуникација.

Студенти који зарађују диплому уметности у комуникацији генерално могао командовати боље плате него њихове мање образованих колегама, и да су спремни да раде у различитим медијима у вези контекстима. Они такође могу да изаберу да портмоне мастер комуникације или сличан степен, ако то желите.

Као и већина образовних могућности, трошкови дипломирани уметности у комуникацији варира значајно на основу дужине и престижа програма и географска област у којој се узима.

Студенти који зарађују диплому уметности у комуникацији имају вештине потребне да успеју у оба за и непрофитног сектора.Многи дипломци иду на посао као јавна односа или маркетиншке стручњаке, корпоративних тренера, директора политичке кампање или менаџерима, директорима рачуну, ресурси професионалци људским или представника продаје, између других повезаних каријере.

Да бисте пронашли дипломирао у комуникацији програму који одговара вашим потребама, истражите нашу широку базу података програма, или користити главног формулару да помогне повеже вас са програмом добро одговара вашим потребама и жели. Трагање за ваш програм испод и контакт директно Пријем Канцеларија школе по вашем избору попуњавањем олова облику.