Keystone logo

4 BA Programi u Studije Menadžmenta Javni menadžment 2024

Filteri

Filteri

 • BA
 • Studije Menadžmenta
 • Javni menadžment
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (4)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  BA Programi u Studije Menadžmenta Javni menadžment

  Дипломираног стручњака (БА) степен је додипломски програм са курсевима планирају да допуњују један другог у одабраној академском пољу ученика студија. Већина БА степени у Либерал Артс предмета, али може се добити диплому у неком послу, науке, и права субјеката. Често, кандидат Ба је обавезан да попуни тезе папир или ЦАПСТОНЕ пројекат на врхунцу њом или његовог образовања.

  Шта је БА у јавној управи? То је образовни програм који се фокусира на улогу јавне политике у контексту организација у јавном сектору. Битни аспекти јавне политике и управљање њима су у сржи мајор уз опште управљање и организационим субјеката управе. Курсеви могу студирати владе јавни сервис, принципе управљања, процес креирања политике, закона и политике у припреми за владине услуге каријере.

  Студија јавне управе може бити од користи у даљем развоју писменом и усменом комуникацијске способности студента. Менаџерске вештине научене могу да се користе у широком спектру области.

  Трошкови БА у јавној управи може варирати у зависности од незнатне разлике у образовним установама. Географски подешавање програма може да утиче на укупне трошкове степени. Најбоље је да се обратите школу питати о тренутним трошковима и стипендије могућности.

  Каријера добијени или појачане од зараде диплому у јавној управи укључују различите јавне организације, као што су локални, регионални, а националне владе, као и непрофитне агенције. Организациони области укључују финансијске администрације, управљања људским ресурсима, као и планирање јавне политике. Напредак у овим областима је могућност након стицања искуства у овој области. Овај степен такође могу бити чврсти препарат за континуирано образовање у правној струци.

  Почети на путу ка својој БА у јавној управи данас. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.