Keystone logo

4 BA Programi u Studije Ekonomije Finansije Finansije i ekonomija 2024

Filteri

Filteri

  • BA
  • Studije Ekonomije
  • Finansije
  • Finansije i ekonomija
Polja studija
  • Studije Ekonomije (4)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

BA Programi u Studije Ekonomije Finansije Finansije i ekonomija

Дипломирани уметности је диплому која припрема студенте за каријеру у широком спектру индустрија. редовни студенти могу да очекују да наставу за четири године и користи степен да се пријаве за сродне послове или напредније, дипломских академских програма.

Шта је Дипломирани финансија и економије? Овај степен програм обично обучава студенте о основама финансијског управљања и економије. Курсеви могу укључивати анализа пословања, рачуноводство, статистика, микроекономија и макроекономију. Студенти могу такође бити понуђена курсеве које су специфичне за међународно пословање, економију финансије и примену економије на секторима као што су пољопривреда и природних ресурса. Општи курсеви, као што су хемија, психологија, историја и светске књижевности могу бити потребни да би се студентима пружи добро заобљена образовања.

диплому обично отвара могућности за каријеру и даје студентима солидну основу за изградњу или обнову успешан живот. Плус, Курс у области финансија може да помогне ученицима да се припреме за своје финансијске будућности и да звук одлуке.

Цена је увек фактор који треба размотрити при одабиру вишу или високу школу за диплому, а сваки од њих има своју школарину распоред. Контактирајте пријемни одељење Свака школа за текућу и пројектованог школарине и накнаде распореду.

Дипломци који се усуде да према рачуноводственим пословима углавном раде за велике приватних предузећа, банака и владиних организација широм света. За оне који воле своју каријеру као економиста, рад се може наћи на великим финансијским компанијама. Неки дипломци бирају да буду независни саветници који саветују предузећа и државне лидери на тржишним трендовима и јавне политике. Други ипак преферирају каријере усмерене више ка финансијског управљања, ревизије и анализе.

Дипломирала у Економије и Финансија може да се заврши пуно или скраћено време у зависности од распореда рада, начину живота и циљевима. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.