Keystone logo

140 BA Programi u Jezici Engleski 2024

Filteri

Filteri

  • BA
  • Jezici
  • Engleski
Polja studija
  • Jezici (140)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

BA Programi u Jezici Engleski

Бацхелор оф Артс је степен да студенти зарађују по завршетку програма фокусирани на специфичне области студија у оквиру либералне уметности. Дужина ових програма варира у зависности од земље и институције, али у већини случајева потребно три до четири године да заврше такав степен.

Енглески је поље проучавања који обухвата многе ствари, али управо оно што је БА на енглеском? Студенти који обављају Овај степен програм често страствени о писане речи и разноврстан начин на који се користи да изрази мисли, осећања и емоције. Степен програма овог типа обично развију многе вештине студената. Неколико заједничке вештине дипломци имају су критичко размишљање, писана и усмена комуникација, Академско писање, граматика, резоновање и анализа, и логика.

Постоји велики број предности да следила дипломирао на енглеском језику.Дипломци су тражени јер су ствари које уче су од суштинског значаја за каријеру у било којој индустрији. Програми нуде много више од проучавања књижевности, јер они такође развијају вредне вештине које се односе на комуникацију и културу.

Трошкови програма нуди дипломирао на енглеском језику увелико ће се разликовати у зависности од институције и земље у којој се програм нуди. То је важно за појединце заинтересоване у овој врсти програма да спроведе темељна истраживања о трошковима програма који апелују на њих пре доношења одлуке.

Каријере који се најчешће спроводио дипломаца енглески програма су веома различити. Ове индустрије укључују, али се сигурно не ограничавају на издаваштва, образовања, новинарства, маркетинга, и односе са јавношћу.

&nbsp

Уколико сте заинтересовани за следила дипломирао на енглеском језику, постоје многе онлине могућности које су вам доступне. Наш свеобухватни База обухвата широк спектар опција за вас да изаберете из. Трагање за ваш програм испод и контакт директно Пријем Канцеларија школе по вашем избору попуњавањем олова облику.