Keystone logo

1 Fleksibilno vreme BA Programi u Žurnalistika i Masovne komunikacije Komunikacije Digitalna komunikacija u Санта-Венера, Малта за 2024

Filteri

Filteri

  • BA
  • Žurnalistika i Masovne komunikacije
  • Komunikacije
  • Digitalna komunikacija
  • Fleksibilno vreme
Polja studija
  • Žurnalistika i Masovne komunikacije (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular study format

Popular education type

Fleksibilno vreme BA Programi u Žurnalistika i Masovne komunikacije Komunikacije Digitalna komunikacija

Студенти који су заинтересовани у новинарству или медијских студија треба да се упишу у комуникације програму дигиталне. Ови програми могу помоћи студентима да види утицај телевизије, интернета, друштвених медија и радио на друштво и пословни свет.

Малта је мала, острвска земља у Средоземном мору који се налази јужно од острва Сицилије, Италија. Малта је себе успешно промовише као потпуно двојезично народа за Малтезе и енглеском језику. То важи за многе образовних институција у остатку света као земља у којој је енглески матерњи језик и они ће због тога често и субвенционисати ученике да идем тамо да га науче. Огромна већина грађана говори енглески малтешких на веома високом нивоу.

Зарада на Бацхелор оф Артс (БА) степен је школско постигнуће након завршетка низ курсева током три или четири године. Субјекти који су проучавали како би зарадили овај степен варирају у дисциплинама либералних уметности и науке.

Učenje sa skraćenim radnim vremenom omogućava vam da steknete diplomu ili kvalifikaciju čak i ako se ne može pohađati školu na puno radno vreme. Može se učiti sopstvenim tempom, postepeno akumulirajući kredite koji se računaju na konačnu kvalifikaciju.