Keystone logo

6 BA Programi u Studije Humanističkih nauka Teologija Crkvena psihologija 2024

Filteri

Filteri

  • BA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Teologija
  • Crkvena psihologija
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

BA Programi u Studije Humanističkih nauka Teologija Crkvena psihologija

Зарада диплому могу да обезбеде образовну позадину и знање потребно за каријеру у одређеној области, као и лични просвећивања. Бацхелор оф Артс (БА) је идеалан за људе који желе свеобухватно знање него специјализовану стручну обуку. Ова врста степена обухвата опште класе, изборних и курсеве који се односе на области специјализације.

Шта је дипломирани Пасторал Царе? Ова врста програма се фокусира на бригу и саветовање који се бави спиритуалти и веру у терапеутске постављање. Кандидати ће морати да узме опште васпитања поред теологије, филозофије, компаративне верске студије, и понашања здравље. То је обично потребно између три до пет година да зараде диплому, и наравно рад може комбиновати традиционалну наставу са надзором клиничког искуства. Неки ученици могу да се одлуче за даље школовање како би зарадили виши степен.

А Пасторал степен неге може побољшати комуникацију и међуљудске вештине које су корисне за каријере и приватног живота. Студенти ће такође стећи способности у решавању проблема и критичко размишљање да вам пруже негу широј јавности.

Овај тип програма може се наћи на глобалном нивоу иу световним и верским образовним установама. Универзитети, факултети, и онлине програме учења сви нуде пастирску бригу степени, а трошкови могу варирати од школе и локације. Студенти треба да се јаве пријемна канцеларија за одређену школу за више информација о трошковима и осталих накнада.

Са дипломирао је у пастирску бригу, студенти ће бити у могућности да пронађу каријере које пружају саветовање и друге терапије са акцентом на вери и духовности. Они могу да раде за верске организације, непрофитне добротворне организације, болнице, или другим менталном здрављу и саветовалишта.Неки дипломци могу одлучити да напише или предавати у овој области, а не раде директно са клијентима и широј јавности. Сеоска заштита може се наћи у многим духовним праксама, тако да матуранти ће моћи да користе своје вештине у вези са њиховим уверењима и вредностима.

Студенти траже флексибилност су у стању да преузму часове док радите или чак на мрежи. Ако желите више информација, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.