Keystone logo

2 BA Programi u Bezbednosni menadžment 2024

Filteri

Filteri

 • BA
 • Inženjerske studije
 • Bezbednosni inženjering
 • Bezbednosni menadžment
Polja studija
 • Inženjerske studije (2)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  BA Programi u Bezbednosni menadžment

  Бацхелор оф Артс (БА) је популарна додипломска студија која се нуди у дисциплинама као што су друштвене науке, хуманистичке науке, уметност и право. Често је потребно три до пет година да се заврши и нуди се на универзитетима широм света.

  Неки могу питати: "Шта је дипломирао у управљању безбедношћу?" Овај програм је намењен онима који су заинтересовани за примену и управљање безбедношћу на радном месту. Сваки програм ће се благо разликовати у фокусу, али неке од најчешћих тема обично укључују опасности у индустрији, веллнесс запосленике, ревизије сигурности и еколошке праксе. Неке класе могу укључивати вриједности и етику, микроекономију, истраге несрећа, индустријску токсикологију и ергономију. Научници могу такође да се специјализују у областима као што су безбедност у ваздухопловству, управљање ванредним ситуацијама, сигурност у изградњи и управљање заштитом на раду.

  Један од научника за вештине развијајући се овим степеном је способност решавања проблема. Друге способности укључују аналитичке и техничке вјештине које могу проширити своје каријере.

  Школарина је само један аспект трошкова који студенти треба да размотре приликом одлучивања о којој школи ће присуствовати. Трошкови живота и трошкови везани за програм треба такође бити урачунати у једначину. Истраживањем међународних школа или онлине програма може се заинтересованим појединцима дати додатне опције уколико су финансије забрињавајуће.

  Дипломци менаџмента сигурности знања и вјештина поседују квалификацију за различите каријере. Неке уобичајене каријере могу укључити менаџер сигурности, директоре за заштиту здравља и сигурности животне средине, менаџер здравствене сигурности, инжењер сигурности, здравствени и безбедносни практичар, инспектор за сигурност, техничар за сигурност и стручњак за сигурност. Послодавци укључују оне у индустријама као што су производња, производња, грађевинарство, комуналне услуге, образовање, здравствена заштита, влада, осигурање и петрохемија.

  Овај онлине каталог је обиман и обухвата локалне и међународне, као и онлине програме, тако да ученици ускоро могу започети своје образовање о сигурности. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.