Keystone logo

33 BA Programi u Animacija 2024

Filteri

Filteri

  • BA
  • Studije umetnosti
  • Animacija
Polja studija
  • Studije umetnosti (33)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

BA Programi u Animacija

Бацхелор оф Артс диплома је додипломски степен за предмете у либералним уметностима или наукама на факултету или универзитету. Бацхелор'с диплома може трајати од три до седам година да заврсе у зависности од предмета и брзине студирања.

Шта је БА у анимацији? Овај програм студирања може имати многе форме, али се обично фокусира на рад с медијима, облику и садржај анимираног приповедања. Савршено за креативне студенте заинтересиране да рафинишу своју уметност у употребљиве вештине, курсеви могу укључивати теме као што су композиција, перспектива, покрет гестуре, стоп-мотион, и изрез и дизајниран ручно. Поред тога, многи програми укључују курсеве из историје анимације и биоскопа, као и писање анимације.

Дипломци са дипломом у анимацији имају веома специфичан и пожељан скуп вештина. Способност презентације и објашњавања рада је вриједна у канцеларији као што је у изложбеном салону. Слично томе, креативно размишљање и анализа информација дају дипломцима предност у решавању проблема.

Нису сви програми дипломског студирања коштали исту количину. Накнаде могу да варирају у зависности од различитих фактора укључујући и дужину студија и одређени факултет или универзитет. Истраживање трошкова програма може помоћи ученицима да донесу праву одлуку у примјени.

Каријере за студенте са дипломом из области умјетности у анимацији укључују послове како унутар света умјетности тако и изван ње. Иако су позиције попут илустратора, аниматора карактера и уметника игре природно уклопљене, вјештине научене кроз уметнички степен могу се користити у скоро сваком сектору. Од истраживача тржишта до дизајнера медицинске опреме, до полиције или уметника из суднице, дипломци из области уметности раде на разним позицијама. Скоро свугде у свијету постоје позиције за кориштење вјештина стечених од стране БА у анимацији.

Програми који зарађују Бацхелор оф Артс у анимацији су доступни и са пуним радним временом и са пола радног времена. Са курсевима доступним широм света, доступне су личне и онлине опције. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.