Keystone logo

3 BA Programi u Studije Poslovanja Agrobiznis 2024

Filteri

Filteri

 • BA
 • Studije Poslovanja
 • Agrobiznis
Polja studija
 • Studije Poslovanja (3)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  BA Programi u Studije Poslovanja Agrobiznis

  Добијање Бацхелор оф Артс (БА) врши се уписом у додипломски програму нуди универзитету и комплетирање неопходне услове. Ово је академски успех који се користи као одскочну даску за било каријеру или напредним дипломама на дипломирани школе.

  Шта је БА у агробизнису? Овај степен наглашава пословне и социолошке аспекте света пољопривреде. Маркетинг и менаџмент су две од главних организационих тема које су истражени. Социологија се користи да схвате обрасце људског понашања, као што су промене у навикама у исхрани и потрошњи хране. Научних сазнања у вези са пољопривредом је научио како да пружи студентима разумевање техничких и компликованих процеса производње хране и пружање га онима који желе или треба да.

  Вештине научене кроз узимајући часове у пољопривредним истраживањима ће помоћи студентима бити успешни у својим каријерама након дипломирања.Шансе за проналажење вишег плаћен посао се повећава када се зарађује одговарајућу диплому, као што је БА у агробизнису.

  Ако 'поново забринути због школарина, треба да знате да се разликују трошкови у зависности од школе по свом избору. Тхере аре но сет цијене јер је ово степен се нуде на различитим локацијама.

  Једна од најпопуларнијих стаза каријеру дипломирани који је дипломирао у агробизнису је пољопривредно пословни менаџер. Ова особа надгледа свакодневно пословање фарме и чини да све држи са државним прописима и доводи до профита. Све од одабира семе или стоку да видим да производи и продаје је под надзором менаџера. Други постају трговци за агробизниса који управљају продају за предузећа и успешно продају производе.

  Ако 'поново заинтересовани да зарадите свој БА у агробизнису, следећи корак и прочитајте више о специфичним степени које нуде универзитети широм света.За оне који траже флексибилне распоред, онлине опције могу бити на располагању. Трагање за свој програм испод и контакт директно признање канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.