Keystone logo

4 BA Programi u Studije Administracije Administracija Administracija 2024

Filteri

Filteri

  • BA
  • Studije Administracije
  • Administracija
  • Administracija
Polja studija
  • Studije Administracije (4)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

BA Programi u Studije Administracije Administracija Administracija

БА, или Бацхелор оф Артс, је четворогодишњи додипломски програм који комбинује фокус каријере с широким избором курсева либералних уметности. Овај наставни програм укључује студенте са ширим темама и перспективама како би их припремили за ангажовање са светом.

Студенти који напуштају средњошколско образовање могу да питају: "Шта је диплома у администрацији?" Овај степен је погодан за студенте који се припремају за каријеру у пословном или јавном сектору. У оквиру наставног плана и програма курсеви се фокусирају на лидерство и сарадњу у предузећима и организацијама, као и координацију послова ван канцеларије, било са клијентима, другим предузећима или широј јавности. Програми често омогућавају студентима да се фокусирају на јавну администрацију, непрофитне организације или владу.

По завршетку дипломе у администрацији, студенти развијају компетенцију у ефикасној комуникацији, вођству и етици. Ови програми су дизајнирани да подстакну разумијевање политичких, социјалних и економских контекста који обликују администрацију, припремају ученике да се суоче са сложеним стварним питањима.

Трошкови полагања дипломе из администрације првенствено потичу од трошкова школарине на основу дужине програма - обично четири године курса. Ови трошкови и друге могуће накнаде варирају између школа, тако да ученици требају тражити такве информације прије подношења захтјева.

Студенти који зарађују дипломом за администрацију су на путу ка каријери у многим потенцијалним индустријама. Многи дипломци који улазе у јавни или приватни сектор могу преузети улоге у продаји као што су менаџери оглашавања и маркетиншки аналитичари; за интерно управљање, администратори базе података и пројектни менаџери су неке заједничке позиције. Они такође постоје у владиним и непрофитним организацијама за оне који су мање склони бизнису. Неки ученици, алтернативно, наставе да постану предузетници и започну сопствени бизнис.

С обзиром на то како је свеобухватно поље у већини индустрија, многе школе гости програме за стицање звања у администрацији. Оне могу укључивати и кампус и онлине програме. За више информација потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.