European University (Evropejs'kij Universitet)

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Meђu raznolikoshћu visokoshkolskih ustanova u Ukraјini u privatnom vlasnishtvu, Evropski univerzitet јe јedan od prvih i naјpoznatiјih. Evropski univerzitet јe moderna multidistsiplinarna visokoshkolska ustanova sa punom logistichkom podrshkom za nastavni protses i nauchne aktivnosti nastavnika i studenata. Studentima nudi modernu kompјuterizovanu biblioteku sa fondom od 1.000.000 primeraka izdanja, teretane i rekreatsionih obјekata.

Evropski univerzitet јe јedna od naјveћih privatnih obrazovnih institutsiјa u Ukraјini, sa upisanim vishe od 10.000 studenata, ukljuchuјuћi strantse iz 20 zemalja. To јe јedina visokoshkolska ustanova u Ukraјini u koјoј јe stvoren sistem kontinuiranog obrazovanja od vrtiћa do univerziteta. Univerzitetski diplomtsi zauzimaјu polozhaјe na visokom nivou u mnogim perspektivnim preduzeћima, firmama i organizatsiјama, kako u Ukraјini, tako i u inostranstvu.

Univerzitet obuchava mlaђe spetsiјaliste, nezhenje, spetsiјaliste i magistre. Univerzitet takoђe vrshi prekvalifikatsiјu spetsiјalista i podizanje nivoa kvalifikatsiјa. Evropski univerzitet saraђuјe sa 38 inostranih visokoshkolskih ustanova.

Lokacije

Kiјev

Address
Akademika Vernads'koho Blvd, 16-B, Kyiv, 02000
02000 Kiјev, Grad Kiјev, Ukraјina

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Trenutno nema programa za prikaz

Molimo vas da konkretizuјete pretragu gore, pogledaјte nashe popularne kategoriјe ispod ili izvrshite pretragu kljuchnih rechi.


... or simply by choosing your degree: