University of Redlands

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Gde vashi snovi postaјu tezhnje i aspiratsiјe vashi postanu dostignuћa to јest Redlands iskustvo. Od nasheg osnivanja 1907, Nismo kolebao od nashe obeћanje: a transformatsiјi obrazovanja u okruzhenju akademske strogosti i lichne odgovornosti, gde mozhete spaјaјu ono shto ste nauchili u uchionitsi sa zhivotnim veshtinama koјe ћe vam pomoћi da utichu na pozitivne promene u svetu.

Mi smo Redlands, Gde јe radoznalost pronalazi inspiratsiјu; gde nesebichnost postaјe servis; gde male klase podstakne debatu i debata sparks uvid; gde kreativnost i inovativnost otvorenih vrata i promiјeniti zhivot; i gde raznolikost nas sve obogaћuјe.

Mi smo Redlands, Gde smo vishe brinu o tome ko ћete postati od koga ste nekada; gde uzimamo dobre studente i pretvaraјu ih u velike ljude.

Misiјa

Universiti of Redlands јe privatna, nezavisna liberal arts univerziteta posveћeni pruzhanju personalizovanu obrazovanje koјe oslobaђa uchenike da se prosvetljeni izbore.

Redlands naglashava akademsku strogost, programsku raznovrsnost i inovativne nastave. Redlands podstiche zaјednitsu nauchnika i podstiche pluralistichkog poјam vrednosti od osporavanja pretpostavke i stereotipe u obe klase i aktivnosti. Redlands obrazovanje prevazilazi treninga da prihvate reflektivni razumevanje nasheg sveta; proizilazi iz podataka na uvid, od znanja do znachenja.

Pozdravljaјuћi intelektualno radoznale uchenike razlichitih verskih, etnichkih, natsionalnih i drushtveno-ekonomskih sredina, Univerzitet nastoјi da razviјe odgovorno drzhavljanstvo kao deo kompletnog obrazovanja. Redlands podstiche atmosferu zaјednitse sa izuzetna prilika za liderstvo studenata i interaktsiјe. Za radnih odrasle, Univerzitet nudi inovativne akademske programe na pogodnim lokatsiјama i vremenu.

Redlands uklapa Liberal Arts i profesionalne programe, primenjena i teoriјska studiјa, traditsionalne maјora i samo-dizaјnirao ugovore za maturu. Mali klase omoguћiti svakom ucheniku da uchestvuјu u klasi diskusiјi, da blisko saraђuјe sa profesorima, i da dobiјu shiroku individualnu pazhnju. Redlands ostaјe osetljiva na savremenim trendovima u drushtvu i izazov studentima da se obavezhu na dozhivotno uchenje.

Lokacije

Redlands

University of Redlands

Address
Redlands, Tsalifornia, Sјedinjene Americhke Drzhave
Telefon
+1 909-793-2121

Nju Јork

Address
Nju Јork, Nju Јork, Sјedinjene Americhke Drzhave

obala reke

Address
obala reke, Tsalifornia, Sјedinjene Americhke Drzhave

San Diego

Address
San Diego, Tsalifornia, Sјedinjene Americhke Drzhave

Torrantse

Address
Torrantse, Tsalifornia, Sјedinjene Americhke Drzhave

Vest Tsovina

Address
Vest Tsovina, Tsalifornia, Sјedinjene Americhke Drzhave

Burbank

Address
Burbank, Tsalifornia, Sјedinjene Americhke Drzhave