Berea College

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Berea College nudi visokokvalitetno obrazovanje akademski perspektivnim studentima sa ogranichenim ekonomskim resursima. Svakom studentu dodeljuјe stipendiјu za obeћanje shkolarine, tako da niјedan student Berea nikada ne plaћa shkolarinu. Berea јe prvi meђurasni i koedukativni koledž na Јugu i neprekidno se svrstava meђu vodeћe natsionalne koledže liberalnih umetnosti.

Bereino obrazovno iskustvo pruzha uchenitsima znanja i veshtine za uspeshno kretanje svetom. Koledž pruzha izazovno, ali i podrzhavaјuћe okruzhenje za uchenje. Bilo u uchionitsi, pohaђanje saziva, stazhiranje, studiranje u inostranstvu ili povezivanje posla sa akademskim tsiljevima, obrazovno iskustvo јe zaista kao niјedno drugo. Studenti imaјu moguћnosti za iskustveno uchenje u uchionitsi i izvan nje.

Iskustvo Berea neguјe intelektualne, fizichke, estetske, emotsionalne i duhovne potentsiјale i sa njima moћ da preuzme smislene obaveze i prevede ih u delo.

Lokacije

Berea

Address
Chestnut Street,101
40403 Berea, Kentutski, Sјedinjene Americhke Drzhave

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Trenutno nema programa za prikaz

Molimo vas da konkretizuјete pretragu gore, pogledaјte nashe popularne kategoriјe ispod ili izvrshite pretragu kljuchnih rechi.


... or simply by choosing your degree: