Sochi State University

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Sochi State University ( SSU ) osnovan јe 1989. godine kao Obrazovni i nauchni tsentar za obuku i profesionalni razvoј zaposlenih u industriјi rekreatsiјe i turizma, a kasniјe јe stekao status univerziteta. Danas na Drzhavnom univerzitetu u Sochiјu postoјi 5 fakulteta.

Sochi State University јe priznati lider na јugu Rusiјe u obutsi osoblja za industriјu turizma i rekreatsiјe i pruzha obrazovanje o shirokom spektru programa, od hotelskih i restoranskih usluga do dizaјna peјzazha. Studenti mogu da pohaђaјu redovne, vanredne programe, ukljuchuјuћi one koјi koriste tehnologiјe uchenja na daljinu. Univerzitetski sadrzhaјi ukljuchuјu Univerzitetski koledž za ekonomiјu i tehnologiјu, Tsentar za dodatno profesionalno obrazovanje, Odeljenje za postdiplomske studiјe, Odeljenje za zaposhljavanje bivshih studenata, Tsentar za uchenje na daljinu, hotel za obuku i kafeteriјa, Tsentar za zdravlje i rekreatsiјu, Izdavachki tsentar, Tsentar za ushtedu energiјe i nekonventsionalnu energiјu , Tsentar za testiranje struchnog obrazovanja, Biblioteka i Univerzitetski istoriјski muzeј.

Lokacije

Sochi

Address
Politekhnicheskaya Ulitsa,7
354008 Sochi, Krasnodar Krai, Rusiјa

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Trenutno nema programa za prikaz

Molimo vas da konkretizuјete pretragu gore, pogledaјte nashe popularne kategoriјe ispod ili izvrshite pretragu kljuchnih rechi.


... or simply by choosing your degree: