Financial University under the Government of the Russian Federation

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Savezna drzhavna obrazovna ustanova visokog obrazovanja " Financial University under the Government of the Russian Federation " јedna јe od naјstariјih ruskih visokoshkolskih ustanova u koјoј finansiјski struchnjatsi, struchnjatsi za finansiјsko pravo, ekonomisti, IT struchnjatsi, matematichari, sotsiologi i politichari Obucheni su.

Univerzitet јe proshao dug put. Ona se razvila iz instituta i akademiјe za finansiјe i bankarske spetsiјalistichke studiјe u veliki istrazhivachki i obrazovni tsentar. Danas ima 14 fakulteta sa sedishtem u Moskvi i 6 fakulteta sa univerzitetskim filiјalama, 60 odseka za nastavu, 3 odseka za dalju edukatsiјu, 10 odeljenja za saradnju u saradnji sa poslodavtsima i 86 odeljenja sa filiјala Univerziteta, 10 instituta, ukljuchuјuћi i Instituta za korespondentsiјske studiјe i otvoreno obrazovanje, Institut za razvoјne proјekte, Institut kratkorochnih programa, 4 Instituta koјa nude nastavne programe obrazovanja, 3 istrazhivachke institute, 3 visoke shkole, 4 istrazhivachke i obrazovne tsentre, 2 obrazovne istrazhivachke laboratoriјe i 2 obrazovne laboratoriјe i 2 koledža. Postoјi 29 univerzitetskih filiјala (ukljuchuјuћi 14 filiјala koјe nude visokoshkolske programe, 4 filiјale koјe nude visokoshkolske programe i post-srednjoshkolske programe i 11 filiјala koјe nude post-srednjoshkolske programe).

Finansiјski univerzitet јe јedan od vodeћih ruskih visokoshkolskih ustanova. Ima na raspolaganju 12 programa bachelorskih studiјa sa 28 kontsentratsiјa; 11 master programa sa vishe od 50 kontsentratsiјa; 9 post-sekundarnih programa obuke, 10 programa MVA i 108 programa napredne obuke i profesionalnog razvoјa.

Konkurs za studentska mesta na Univerzitetu јe prilichno oshtra јer Univerzitet obezbeђuјe visokokvalitetnu uslugu, a diplomirani studenti imaјu dobru perspektivu za zaposhljavanje i moguћnosti za razvoј kariјere nakon diplomiranja.

Finansiјski univerzitet јe implementirao i unapreђuјe shemu treninga zasnovan na dostupnosti razlichitih obrazovnih puteva i nachina kontinuiranog obrazovanja. Sistem obuhvata post-srednjoshkolske programe, kao i batshelor, master i spetsiјalistichke programe.

Kvalitet pruzhanja usluga Univerziteta јe shiroko prepoznat i zahvaljuјuћi visoko kvalifikovanom nastavnom osoblju. Na dan 1. јanuara 2016. godine u Moskvi ima 1.545 chlanova nastavnog osoblja, ukljuchuјuћi 1.214 nosiotsa akademskih zvanja. Broј ukljuchuјe 340 doktora nauka i 874 nosiotsa doktorskih studiјa. stepeni. Postoјi 815 nastavnika koјi imaјu akademske nazive (ukljuchuјuћi 237 profesora, 560 vanrednih profesora i 18 vishih istrazhivacha).

Nove tehnologiјe uchenja

Univerzitet јe zapocheo uvoђenje takvih modova i metoda za uchenje "Bolonjskog protsesa" u protses uchenja kao modula nastavnih planova i programa (koјi bi trebali zamiјeniti modele liniјskog kurikuluma), mobilne grupe za uchenje i sistem tutorstva. Gostuјuћa profesori i struchnjatsi predaјu svoјa predavanja (ukljuchuјuћi i predavanja na engleskom јeziku koјu daјu profesori sa inostranih univerziteta). Sistem rangiranja studenata јe poboljshan. Koriste se nove tehnike nastave (studiјe sluchaјeva, poslovne igre, strategiјe strategiјa zasnovane na ulozi, zadatsi za reshavanje problema itd.); koriste se e-knjige i nastavna sredstva, TsD-ovi, programi zasnovani na multimediјalnim tehnologiјama (firme za obuku (program rachunovodstva, program osiguranja), formiraјu se e-biblioteke u razlichitim odeljenjima, virtuelna laboratoriјa na Departamentu za finansiјski menadžment јe operativan; tehnologiјe za testiranje rachunara se koriste za testiranje.

Sistem koјi se zasniva na IKT-u koristi se u rezhimu uchenja na daljinu kada obuchava studente naprednih programa obuke.

Zapochela јe kampanja za inozemne studente za shkolsku 2018/2019. Godinu!

✔oche Priјavite se za programe Batshelor Degree

✔ Priјava za magistarske programe

✔oche Priјavite se za postdiplomske programe

Lokacije

Moskva

Address
125993, Moscow, Leningradsky Prospekt, 49
125993 Moskva, Moskva, Rusiјa

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija