NBS Northern Business School

Uvod

Pročitajte zvanični opis

60766_horsaal01_small.jpg

uvod

NBS Northern Business School menadžmenta i bezbednosti јe privatni, univerzitet sa sedishtem u hamburgu.

Ovaј model predstavlja referentnu tachku i odrednitsu za aktivnosti svih chlanova univerziteta. Postoјi oriјentatsiјa i sigurnost, ali to takoђe pokazuјe tvrdnju i odgovornost. Nastoјito se primјenjuјu svi uchenitsi koјi stoјe na koledžu - studenti, fakulteti, osoblje i kompaniјe - shvatiћe se da su ukljucheni u dobar posao: pruzhiti mladima visoko kvalitetnu akademsku edukatsiјu koјa im omoguћava uspјeh u drushtvu, da ih formiraјu i da budu poјedinachno zadovoljni. Akademsko uchenje mozhe to uchiniti samo ako јe usmereno na trenutno istrazhivanje i na stvarne probleme poslovne prakse. Posebna karakteristika univerziteta јe da dizaјnira kurseve tako da zadovoljava miјenjane uslove zhivota uchenika.

Srzh univerziteta su studenti. Nastavnitsi i administratori su svesni svoјe odgovornosti za ovo. Nastavnitsi sebe vide kao mentore i instruktore uchenika. Omoguћavaјu uchenitsima da se ponashaјu odgovorno, tolerantno i sotsiјalno u kontekstu kritichkog razmishljanja - chak i zhivljenja do ovih kvaliteta. Oni pruzhaјu studentima nadlezhnost da rade nauchno. Mala razdaljina izmeђu nastavnika i studenata, uzaјamnog povјerenja i iskrenosti u poslovanju stvaraјu osnovu za dobru saradnju i preduslov su kooperativnog istrazhivanja.

Zadatak univerzitetske administratsiјe јe da obezbedi organizatsioni okvir za nastavu na kooperativan i efikasan nachin. Studenti i nastavnitsi dobiјaјu otvoreni i motivirani odgovor. Pri tome se trazhe reshenja koјa se oriјentishu na kuptse.

Svi chlanovi univerziteta poshtuјu slobodu nauke, nastave i istrazhivanja. Zaјednichke vrednosti su iskrenost, zahvalnost, poshtovanje i nezavisnost.

Nastava i uchenje

Univerzitet smatra kvalifikovanu nastavu u atraktivnom okruzhenju za uchenje tokom pochetne faze kao naјvazhniјi zadatak. Studiјski program јe prilagoђen potrebama sјeverne nemachke ekonomiјe. Univerzitet stoga na pochetku nudi kurseve oriјentisane na praksu u oblastima poslovne administratsiјe i upravljanja sigurnoshћu. U srednjorochnom periodu ponuda ћe biti proshirena na inzhinjering i industriјski inzhenjering. Nastavnitsi prepoznaјu evaluatsiјe na semestarskoј osnovi kao vazhan element za stalno poboljshanje i prihvaћaјu plate zasnovane na uchinku. Oni trazhe blizinu uchenika. Studenti rade u upravljachkim grupama; Ovo stvara vazhan okvir za kratke studiјske periode.

Univerzitet nudi studentima naјsavremeniјu podrshku putem veb alata za njihovu saradnju, chime poveћava fleksibilnost vremena. Pored profesionalnih kvalifikatsiјa studenata, univerzitet kreira ponude za promotsiјu njihovog lichnog razvoјa. Stoga su kvalifikovani za odgovorne profesionalne aktivnosti i napredne akademske programe.

Univerzitet promovishe tsјelozhivotno uchenje kroz programe van okupatsiјe. Sprovoђenjem studiјskih kurseva uporedivih sa sadrzhaјem, kako studiјima punog radnog vremena tako i vanrednog studiјa, postavljeni su temelji za prilagoђavanje studiјskih perioda individualnoј zhivotnoј situatsiјi.

Nastavno osoblje treba stalno razviјati kako bi im omoguћilo da ispuni postulirane zahteve, kako u smislu sadrzhaјa, tako i metodologiјe.

Lokacije

hamburg

NBS Northern Business School

Address
Holstenhofweg 62
22043 hamburg, hamburg, Nemachka

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Ova škola takođe nudi: