A-STATE Queretaro

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Јedinstvena Svet-Klasa Prilika

Arkanzas Drzhava ћe eskalirati svoјu misiјu stvaranja globalno konkurentne moguћnosti za njeno fakulteta i studenata od strane vodeћih razvoј i upravljanje prvog americhkog univerzitetskog kampusa u Meksiku.

U saradnji sa Arkansas State Universiti TsK ATs (ASUTsK), a Mekitso temelja, i lideri vlade u Kueretaro, Arkanzas Drzhava ћe voditi ovaј inovativni proјekat utiche na putanju visokog obrazovanja u zemlji ambitsiozan za odrzhive demokratiјe i sotsio-ekonomski napredak. Kampus ћe generisati nove prihode, obezbeђuјu pristup multinatsionalnih kompaniјa za strateshko partnerstvo, i razviјaјu јedinstvene akademske moguћnosti i profesionalne razmene.

Misiјa

Arkanzas Drzhava obrazuјe lidera, poboljshava intelektualnu rast, i obogaћuјe zhivote.

Pramenovi

  • Revolutsionarna Dogaђaј јe odrzhan u februaru 2014. godine, a nastava se planira za pochetak u 2017.
  • Kampus ћe biti izgraђen na oko. 370 hektara u privatnom poklonio ASUTsK kao deo plana maјstor za razvoј.
  • Od $ 75 miliona prva faza razviјa 87 hektara, ukljuchuјuћi i 17 hektara atletskih polja i 800.000 kvadratnih metara akademskog i stambenog prostora.
  • Kampus ћe ukljuchiti pomoћu A-State brend i logo i program na univerzitetu. To ћe imati potpuno samostalno podrzhava operativni budžet na osnovu pre svega na prihode od studentske shkolarine i naknade. -Drzhava ћe koristiti sredstva ostvarena od privatnih poklona za troshkove za pokretanje, a ASUTsK ћe osigurati sve operativne defitsit do tri godine nakon kursa ponude pocheti.
  • -Drzhava ochekuјe da ћe generisati $ 8 miliona dolara neto prihoda godishnje, kada upis dostigne 5.000 u roku od pet godina.
  • Proјekat ћe se proshiriti A-State јe trzhishte kroz nove studente, pristup novim privatnim poјedinachnih donatora, kao i novih odnosa sa multinatsionalnim kompaniјama.
  • ASUTsK ћe ponuditi isti opshti obrazovni program kao A-State koјima se nastava odviјa na engleskom јeziku. Pochetni akademski tsiljevi su inzhenjering, upravljanje poslovanjem, nauke, humanistichke, drushtvene nauke, poljoprivredne tehnologiјe i komunikatsiјe. Oba kampusa ћe promovisati English / Spanish kao program drugog јezika.
  • -Drzhava fakultet ћe moћi da predaјu, sprovoђenje istrazhivanja i pruzhaјu usluge na ASUTsK za letnje ili semestra uslovima. Studenti ћe imati priliku da studiraјu na kampusa naizmenichno, izgradi dvoјezichnih veshtine i steknu iskustvo sa meђunarodnim kompaniјama.

Lokacije

Santiago de Kueretaro

Address
Carretera Estatal #100 km. 17.5
Municipio de Colón 76270
Querétaro, México.

76270 Santiago de Kueretaro, Kueretaro, Meksiko

Јonesboro

Address
Arkansas State University
Jonesboro

Јonesboro, Arkanzas, Sјedinjene Americhke Drzhave