Inscape Education Group

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Instsape veruјe u ponudi proizvoda voђeni da bi se osigurala raznovrsnu rast kreativnog sektora i industriјe u tselini. Mi imamo uspostavljenu institutsionalnu kulturu koјi јe јedinstven u Instsape i njegovi uchenitsi. Nasha kultura јe izgraђena na sistemu vrednosti koјi podstiche kvalitet, autentichnost i odnose. Trudimo se da se ovo odrazhava u svim oblastima nashe ustanove.

Kao organizatsiјa, mi promovishemo inkluzivnost i pristup visoko obrazovanje. Na svakih dvadeset studenata koјi se upisuјu kod nas, u moguћnosti smo da ponudimo delimichne ili potpune stipendiјe da pomogne zasluzhne kandidata koјi inache ne bi imali priliku da uђe u odabranim kariјerama.

Mi usvoјiti јedinstvenu student u tsentru nastavnog i pristup uchenje u tsilju dozhivotnog uchenja. Nash odnos predavach uchenik јe niska da se osigura individualnu pazhnju izvan neposredne akademske potrebe nashih uchenika. Mi razumemo dinamiku male kulture klase i maksimalno izlaz studenta u ovoј sredini. Studenti su, meђutim, ochekuјe da preuzmu odgovornost za svoјe uchenje i nastoјe da na kraјu postanu nezavisni uchenitsi.

Mi uvede pristup nastave da se zasniva na printsipima rada-Integrated Learning (VIL). Diplomtsi koјi nas ostavljaјu su uvereni da uђu u svet biznisa. Mi usvoјi poslovni pristup u okviru nastavnog plana i uchionitsa za pripremu diplomtse za obe ochekivanih moguћnosti i izazove u radnom svetu.

nastavio uchenje

Pristup dalje uchenje јe visoko na nashoј listi prioriteta i ponosni smo da јe vishe od dve treћine nashih studenata koјi ulaze u nashe programe visokog Sertifikat nastaviti da bude prihvaћen u kvalifikatsiјama na bilo INSTsAPE ili drugih akreditovanih i registrovanih visokoshkolskih ustanova.

Akreditatsiјe

Instsape јe registrovan kod Odјeljenja za visoko obrazovanje i obuku (DhET) kao privatne visokoshkolske ustanove. Nash Diplomirani Design stepena, diploma i visokog sertifikati se akreditovana od strane Savјeta za visoko obrazovanje (Tshe), a registrovana od strane Јuzhne Afrike organa za kvalifikatsiјe (SAKA) na kvalifikatsiјskog okvira Natsionalne (NOK).

Lokacije

Keјptaun

Inscape Education Group

Address
Cape Town Campus
408 The Armoury,
Buchanan Square,
160 Sir Lowry Road,
Woodstock

Keјptaun, Vestern Tsape, Јuzhnoafrichka Republika
Telefon
+27 11 327 2002

Durban

Address
Durban Campus
106 Montpelier Road
(access via 8th avenue off Florida Road)
Morningside

Durban, KvaZulu-Natal, Јuzhnoafrichka Republika

Midrand

Address
Midrand Campus
353 Alexandra Road
Halfway Gardens

Midrand, Gauteng, Јuzhnoafrichka Republika

Pretoriјa

Address
Pretoria Campus
193 Corobay Avenue
Waterkloof Glen

Pretoriјa, Gauteng, Јuzhnoafrichka Republika

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija