Pročitajte zvanični opis

Ми смо оправдано поносни на наше ученике и резултате које су постигли у прошлости, што им је омогућило да прате даље курсеве на универзитетима у земљи и иностранству. Поред тога, многи су напредовали у Технолошким институтима и другим колегама за даљу едукацију кроз шему веза високог образовања и линкове Цорк Цоллегес Прогрессион. Подстичем вас да ступите у контакт са коледзом да бисте добили детаљније информације о сваком курсу за који сте заинтересовани.

Изаберите мудро и запамтите да смо у могућности да понудимо било који савет. Ово је ваш нови почетак - ваше путовање. Избором Kinsale College направили сте први важан корак.

Лиз Моинихан - директор

Цоллеге Фацилитиес

Kinsale College наставља да расте и побољшава како би задовољио потребе својих студената; објекти факултета одражавају овај раст.
Колеџ има намјенски објекат који омогућава студентима који су укључени у Драму у облику импресивног амфитеатра. Студенти стручне кухиње тренирају у професионалној кухињи и ресторану од 16 места. Студенти одрживог хортикултура / пермакултура имају приступ тржној башти, два полу-тунела и факултетску локацију за узгој биљака, поврћа, воћа, ораха и цвијећа. Студенти укључени у курсеве технологије користе Аппле Мац рачунаре и најновији софтвер.
Уметнички студенти уживају у просторијама са мрачним простором и приступу Миллу у Кинсалеу за њихову завршну изложбу. Сви ученици имају приступ надгледаној компјутерској соби за студирање и писање задатака, компјутерска просторија има штампе као и бесплатан интернет. Ту су и бесплатни паркинг за ученике у главном кампусу у Кинсалеу. Сви студенти колеџа уживају у разноврсном и живом друштвеном животу у Кинсале-у, који има пуно пабова, ноћних клубова и живих музичких места.

Цоллеге Лоцатион

Kinsale College има завидну локацију у риболовном и туристичком мјесту Кинсале, 25км од Цорк Цитиа. Локација је позната на националном и међународном нивоу за своје ресторане, тржишта и активности на отвореном.
Локација је утицала на раст и развој неких колегијског камена темељца - вањске рекреације, одрживе хортикултуре (пермакултура) и професионалне кухиње. За међународне студенте, вреди напоменути да је Кинсале удаљен око 20 км од Међународног аеродрома Цорк и да је у близини лаког саобраћаја на трајектном пристаништу Рингаскидди. Редовни аутобус сада ради од Цорк Цити до Кинсале што га чини доступнијим него икада раније за оне који путују на колеџ. Изнајмљивање смештаја је доступно у селу за академску годину и куће / собе се често оглашавају на огласној табли колеџа.

Комуникације

Комуникације су обавезни модул на већини нивоа 5 и неколико нивоа курсева. То је кључна вештина која је корисна и важна у сваком погледу на живот и рад.
По завршетку овог модула, ученици ће побољшати кључне вештине говора, слушања, читања и писања, као и невербалну и визуелну комуникацију. Обухваћено је пословно и креативно писање, групно учешће, интервју и вештине презентације. Технологија комуникације има огроман утицај на наше животе, а студенти ће сазнати о кључним питањима која их утичу.
Прикупљање информација као што су вештине истраживања биће обухваћене и на крају ће студенти развити своје самопоуздање да пренесу и интерпретирају значење ефективно у говору и писању.
Модул се подучава на живахан, креативан и интерактиван начин и подстиче се активно учествовање студената и допринос класи.

Радно искуство / Радна пракса

  • Радно искуство: Студенти ће се пријавити и провести најмање десет дана радног искуства у пласману који се односи на њихов студијски програм. Неке од најбољих учења се одвијају током овог искуства које пружају шансу за стварне практичне активности и задатке. Студенти држе часопис својих активности и размишљају о њиховом учинку. Планирање и припрема обухватају израду докумената као што су тренутна ЦВ, писма о примјени, ревизија вјештина, план каријере и анализа индустрије / сектора који се проучава. Закон о раду ће бити покривен како би се осигурало да ученици разумеју своја права и одговорности. Супервизор на радном месту ће попунити образац процјене заснован на ученику.
  • Радна пракса: Студенти који раде на овом модулу ће се пријавити и провести најмање 40 дана у организацији која се односи на њихов курс. Они ће водити рачуна о њиховим свакодневним активностима и процењивати и размишљати о њиховом учинку.
Истраживање ће бити спроведено у организацији, њеној структури, функцијама, политикама итд. Закон о раду ће бити покривен како би се осигурало да ученици разумеју своја права и одговорности. Послодавац на радном месту ће попунити образац процјене заснован на ученику.

Међународни студенти

Kinsale College поздравља апликанте из свих крајева света. Цијенимо културну разноликост и богатство које међународни студенти доносе на колеџ. Ова страница има за циљ да помогне међународним студентима који желе студирати на колеџу.
Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi: