Pročitajte zvanični opis

Ирски Цоллеге оф Енглисх

Квалитет енглески језик школа у Даблину, Ирска

Адулт & Јуниор Енглисх Курсеви у лепом Малахиде на Даблин Цоастлине

Ирски Цоллеге оф Енглисх

Награђена Квалитетно образовање провајдера, Ирисх Цоллеге оф Енглисх Лангуаге Сцхоол је основана 1992. године.

Ми смо Призната од стране Министарства просвете да имају током целе године изузетне енглеским школама за наставу енглеског као страног језика. Такође су чланови МЕИ, тела промовише квалитетно образовање у Ирској и пружање ученик заштите.

На челу етоса наше школе је да наши студенти уче енглески са позитивним студентског искуства. У 2014. смо почаствовани Малахиде коморе са "Сервице Екцелленце Авард" за јасан показатељ одличне и доследног услугом и у 2016. били смо почаствовани са "организације године" награду. У 2015. смо били први енглески језика у Ирској да се у ужи избор за награду Индустрија Стар Сениор курс студијско путовање Глобал. У 2016. смо опет били у ужем избору за ову награду, као и Европе награде за енглески језик школе.

Имамо два енглеским школама у Даблину. Наше школе су у идеалним Даблин локација, укључујући Малахиде енглеског школи, у Портмарноцк Енглисх Сцхоол и стамбено летње Енглисх Цамп на Гленстал Аббеи, Лимерицк.

Као Мали воде професионално енглеским школама, наш квалитет енглески Курсеви су познати по својој изврсности и фокусирати се на Прогрессион нуди велику вредност за новац. Имамо пуно и додатно радно време курсеви за одрасле током целе године и добродошли школске групе током целе године, а ми смо специјализовани за курсева енглеског језика за децу и тинејџере преко наших Јуниор енглеског језика летњим камповима.

Зашто одабрати да студирају у нашој школи енглеског језика?

  • Одлично Студентски Искуство - Авард Виннинг Енглисх школу у Даблину.
  • Квалитет Енглисх Цоурсес - признатим од стране Одељења за образовање и чланова МЕИ.
  • Перфецт Приморски Дублин Локације Малахиде & Портмарноцк - Даблин Аирпорт (10 мин), Даблин Цити Центре (20 мин).
  • Малахајд - Идеалан за децу и тинејџере - Малахајд је један од Дублина најразвијенија и безбедном градова.
  • Позитивна корисничког искуства - Наш одличан коментар 'ПРМ Летњи камп Искуство у Ирској ".
  • Валк то Сцхоол - Јединствено све наше Квалитет Хост Фамили Смештај је у пјешачка удаљеност од школе.
  • Престижна Школа-интернат - Наш нови Сениор Стамбена програм на Гленстал Аббеи.
Ирски Цоллеге оф Енглисх

Придружите нам се у 2017. и искусити мала школа Феел и пријатељској атмосфери где могу испунити индивидуалним потребама. Наша фокусиран Јуниор Кампови у јуну, јулу и августу 2017 понуда Деца и тинејџери прилику да се баце на језику и врати се кући са већим течно и љубав према енглеском језику. То ће им помоћи да остваре своје циљеве студијске и побољшати будуће каријере. Наш идеална локација у Малахиде нуди сигурну и прелепом амбијенту приморског за било студијском боравку. Ми смо у једноставан приступ свих Дублин туристичких знаменитости што нам велики избор за енглеског језика у Даблину на.Ирски колеџ енглеског језика је признат од стране АЦЕЛС, услугу квалитета и квалификације Ирској, за учење енглеског језика (ЕЛТ).

Ирски Цоллеге оф Енглисх
Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi: