Pročitajte zvanični opis

РТХ

Пошто је први пут отворен у септембру 1970, ИТ-Слајгоу је био један од ИрскаВодећих институција трећем нивоу. Студенти су у срцу онога што радимо. То је дом за 6.000 студената широм са пуним радним временом, са скраћеним радним временом и занатске програма Института. Од оних, 2.000 студира на мрежи.

5еи7јУ ИТ-СлајгоуЋете упознати своје предаваче, као и своје другове. Овде ће формирати мрежу пријатељства која ће трајати цео живот.

ИТ-Слајгоу је место да вам помогне да би напредовао у свету рада са пласманом индустрије. Захваљујући нашим блиским контактима и истраживачких сарадњи са водећим компанијама и највећих послодаваца, можемо Вам понудити широк спектар могућности.

ИТ-Слајгоу је такође оштро амбициозна институција трећи ниво. Радећи на поновног одређивања као универзитета технолошки, уз инвестицију од 60 милиона € у кампусу објектима током последње деценије створио задивљујући 21. окружење века.

Нема мирује. Преко Института три школе за учење у бизнису и друштвених наука; Инжењеринг Дизајн; и науке, ИТ-Слајгоу се стално развија и унапређује своју курсеве и објеката да обезбеде укупан пакет који одговара потребама ученика данас - и сутра.

е57ј

Шест Разлог То Цхоосе ИТ Слиго

  1. Релевантност и разноврсност наших курсева - Блиско сарађујемо са индустријом да прилагодимо наше курсеве, тако да када дипломира, имате квалификације које послодавци препознају и желе.
  2. Наш Наставно особље - Тренутни студенти доследно указују на квалитет наставе и наставног особља, као један од највећих предности ИТ Слиго је.
  3. То је лична - Мала одјељења значи студенти имају користи од индивидуалне пажње и подршке од наших посвећено особље.
  4. Цоол кампус - Наша један модеран 72 хектара 'Университи-Феел' кампус се непрестано развија се одражава потребе ученика 21. века. Све је у непосредној близини - укључујући и центра града Слиго
  5. Ворлд Цласс Амбиције - Поред тога што је у Ирској признала број 1 дестинација за Дигитал (Онлине) образовање, ИТ-Слајгоу је произвео међународно призната истраживања ревоулуционарни у науци и археологију у последњих 12 месеци.
  6. А Насловна Фром Хоме - Као место за живот, Слајго има један од најповољнијих, атрактивне и живописних опција начина живота. Ево, ту је довољно висок квалитетан смјештај ученика.
gM
Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

BSc

Institute of Technology Sligo

Дипломирао Почасни степен у Енвиронментал Сциенце у ИТ Слиго је најдужи наука степен заштите животне средине у ирском острву. Имамо скоро 30 година дипломаца који раде у ... [+]

Дипломирао Почасни степен у Енвиронментал Сциенце у ИТ Слиго је најдужи наука степен заштите животне средине у ирском острву. Имамо скоро 30 година дипломаца који раде у области екологије широм света.

Наш четворогодишњи почасти степен наравно уклапа практично са теоријом. Наши ученици стичу знања, вјештине и искуство у широком спектру дисциплина животне средине користе неке од најнапреднијих инструмената и објеката у Ирској. Наши студенти студирају екологију, земљишта и Еартх Сциенце, океана, ваздух и време, опасне хемикалије и токсикологије, микробиологије, молекуларне биологије, воде и отпадних вода загађења и управљање животном средином. Као део курса сви полазници добијају пласман за рад, примењују своје вештине заштите животне средине у једно од водећих домаћих или мултинационалне организације, регулаторне агенције или локалне власти.... [-]

Ирска Sligo
September 2019
Redovne studije
4 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom