Pročitajte zvanični opis

Зашто изабрати нас

Можете имати много избора према себи, али пре него што се одлучите где да одем да заврши свој основне и последипломске студије или стручну спрему, овде су неки од разлога зашто би требало да одаберете Индепендент Цоллеге Дублин:

Јер ми смо посвећени академског успеха

Одлучни смо да обезбеде све ученике са награђивања, професионално, и каријери-фокусиран образовање највишег квалитета. Наши професори су посвећене одржавању академског успеха не само кроз велике наставе, али кроз личне, индивидуалне подршке.

Зато што је наша настава је без премца

Наши предавачи и тутори су међу угледним академицима-у својим областима. Разреди су мале, тако да свако може да допринесе дебата и дискусија и нико неће бити остављен.

Јер наши резултати су неке од најбољих у земљи

Студенти на Независне Цоллеге Дублин постигли неке изванредне резултате. На пример, наш Закон друштво ФЕ1 Преп Наравно постао највећи и најуспешнији у Ирској, производњу 28 појединачних прво пребацити награда и победника Оверенд Сцхолар за највишим оценама у последњих 5 година (2009/2010/2011/2012/2013) .

Јер ми смо у срцу живог центра

Независни колеџ у Даблину има савршену локацију за живот студената у Даблину: ми смо у самом самом центру града, окружен културни, академских и разоноду атракција. Цоллеге Цампус има 22 салама за предавања широм 28.000 квадратних метара простора наставног.

Јер ово је идеална средина за учење

Наши амфитеатре су наменски да понуди најбоље у удобности, стила и технологије: они су сви климатизоване и имају бежични брзи интернет приступ и мрежне заједно са најновијим презентацију и видео-конференције опреме.

Јер ваше квалификације ће бити међународно призната

Независни програми колеџ Даблин се провера по највишим стандардима и на националном и међународном нивоу. Ваш нови квалификација означава академска достигнућа, већ и дубљег разумевања објекат у практичном смислу и то је веома цењен у својој области.

Јер ћете уживати своје време овде

Шта год поста и квалификација изабрати, обећавамо да ћете имати занимљив и провокативан искуство учења у којој ћете се надају да сваком разреду. Ваш студентски живот ће бити обогаћен не само од стране колеџу и курса, али по новим пријатељима, колегама и дивног града.

Пословни факултет у Независном Цоллеге Дублин

Пословни факултет у Независном Цоллеге Дублин је посвећен пружању највишег квалитета образовања и обуке како би се омогућило студентима да одговоре на изазове које су се убрзано мења и све више глобалном свету бизниса. Студенти се нуди све већи број акредитованих основне и последипломске студије и континуираног професионалног развојне програме који су предвиђени за задовољили тренутне и будуће академске каријере и потребе савременог пословног професионалца.

Ови програми су дизајнирани да обезбеде флексибилан приступ студентима и професионалним пословним људима који желе да успоставе чврсту основу за студије областима пословања, или који желе да побољшају своје шансе и развој каријере специфичне пословне вештине кроз приступање највише уп-то-дате теорију и вежбају у својим одабраним областима пословања.

Наши пословни курсеви су углавном нуде у нашим добро опремљених просторија у центру Даблина, у живог, пријатељски, прогресивног и космополитски окружењу. Поред високим академским стандардима и значају, ми стављамо велики нагласак на студентском благостања, и обезбеђивање на личном нивоу да сви који студирају код нас добила максималну вредност од искуства учења.

Број наших програма су упоредила је професионални акредитације и изузеће захтевима и наш мастер оквир квалификација нуди прилику да стекну изведена постдипломским квалификацијама темпом који је погодан за сваки појединачни ученика.

Док наше учење и настава наглашава значај разумевања теорију пословне студије као дисциплина, наши пословни курсеви подупиру ово са знатним коришћењем акционог средишту искуствено учење, "стварног живота" студије случаја, пројекти тим за учење, и индивидуално "уживо "истраживачки пројекти прилагођени лични развој каријере.

Програми у оквиру Пословног факултета су допуњене низом додатних прилагођени програми који су дизајнирани да задовоље потребе појединих пословних и комерцијалних сектора МСП, и другима у приватном или јавном сектору. Срећни смо да разговарају посебне области пружања наменског директно са клијентима пуштање у рад.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Diplomirani

Independent College Dublin

Главни циљеви овог маркетинга степена је пружање свеобухватног образовног оквира који покрива захтеве и рад свих аспеката ... [+]

Главни циљеви овог маркетинга степена је пружање свеобухватног образовног квалификациони оквир за захтеве и рад свих аспеката маркетинга и продаје функција у пословним организацијама, као и велике промене које се дешавају у њиховој теорији и пракси. Маркетинг функција, посебно, био је предмет значајних промјена у посљедњих неколико година кроз различите дешавања, на пример раст виралног маркетинга, друштвених мрежа и сродних дешавања. Важан циљ овог програма је да пружи студентима солидну основу знања и вештина које ће им омогућити да постану ефикасан маркетиншки стручњаци у овој мења.... [-]

Ирска Dublin
September 2019
Redovne studije
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Independent College Dublin

Оба рачуноводство и финансије су кључне компоненте осигурања успех било ког привредног субјекта. Наш програм предвиђа степен сваком ученику са дубинско познавање области ... [+]

Оба рачуноводство и финансије су кључне компоненте осигурања успех било ког привредног субјекта. Наш програм предвиђа степен сваком ученику са дубинско познавање области рачуноводства и финансија, као и практичне вештине, од којих оба су од суштинске важности у свету брзо мења и високо конкурентном пословања. Ово заузврат онда ствара низ могућности за напредовање у оквиру читавог низа организација.... [-]

Ирска Dublin
September 2019
Redovne studije
3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Independent College Dublin

БАБС пакет програма опремио студентима критичко мишљење и савремене акционог центру образовања о кључним пословним функцијама и опсегу од језгра ... [+]

БАБС пакет програма опремио студентима критичко мишљење и савремене акционог центру образовања о кључним пословним функцијама и опсегу од суштинске способности које су потребне да би успео у захтевном и стално мења свет бизниса.

Програм је структуриран на начин који обезбеђује сваком ученику могуцност да студира за специјализовану почасти степена у пословне студије. Три опције специјалистичке пут доделити се нуде за завршетак Суде Бусинесс степена.... [-]

Ирска Dublin
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom