Pročitajte zvanični opis

Интернатионал Едуцатион је сада правило као свет постаје све више и више глобално село. Ми у ИСБ су страствени о понуди нашим међународним студентима изазован, смислено и релевантно искуство у образовни Даблин. као ИСБ је држава призната институција можете бити сигурни одличних академских стандарда.

Наши програми су дизајнирани да вам пружи знања, вјештина и компетенција које ће побољшати своју професионалну каријеру. Ми тражимо да обезбеди контекст и материјале који ће помоћи да развијете као појединца у мулти-културном окружењу.

Студенти из САД и Еуропе заједно сваки семестар у ИСБ да поделим ово искуство. Наши Цити Центер објекти ће осигурати да сте у срцу дахом и космополитски град. Наш искусни и високо квалификован тим особља и предавача су забринути како би се осигурало да ће ваше време у Ирској бити и корисно и изазован.

ИСБ Даблин је приватни бизнис школа која је специјализована за семестар у иностранству програмима за стране студенте. Ми смо акредитована од стране квалитета и квалификација Ирска (ККИ - раније ХЕТАЦ). Успоставили смо били у 2009 и тренутно има око 135 ученика по семестру. Имамо хонорарно способност 17 предавача. Ми блиско сарађујемо са нашим партнерским институцијама у Француска, Немачка, ШПАНИЈА, Русија, Данска, Аустрија, Португалија и Летонија.

Такође смо Даблин центар за ЦЕА (културних искустава у иностранству), америчке студије у иностранству организације са седиштем у Фениксу, Аризона. Наши амерички програми су акредитовани од стране Универзитета у Нев Хавен, Цоннецтицут. Такође смо члан ЕАИЕ (Европске асоцијације Института за образовање), Бусинет (мрежа међународних пословних школа) и Форума о образовању (САД заснована студија у иностранству организација).

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi: