Pročitajte zvanični opis

Hibernia College , је успостављен лидер у пионирским новим образовним технологијама и прихватањем промјена у свеобухватном свијету образовања.

Основан од стране др Сеан Ровланд на прелому новог миленијума, Hibernia College прати амбициозну и напредну стратегију како би играла водећу улогу у образовању за будућност. Др. Ровланд је окупио своје колеге из корпоративних, образовних и технолошких заједница како би креирао Hibernia College , акредитовану онлине образовну институцију.

Верујемо да би се наши програми требали мерити не само на њиховој академској ригорозности, већ иу њиховој ефикасности у пружању помоћи нашим студентима да одговоре на изазове са којима се свакодневно суочавају у свом професионалном животу.

После 18 година, можемо се поносити нашим изванредним факултетом, са посвећеним тимом од више од 350 факултета са пуним / скраћеним радним временом. Изузев у својим областима и широм индустрије, они укључују факултет са Харварда, Краљевски колеџ хирурга у Ирској, Тринити Цоллеге Даблинску јединицу за истраживање дрога, ИЕ Бусинесс Сцхоол, Мадрид и друге истакнуте институције.

Hibernia College је развио модел онлине образовања који је успешан зато што је посвећен пружању помоћи стручњацима да испуне своје тренутне радне изазове и стално градити на интеракцијама студената и факултета.

Образујемо професионалце широм света који желе приступ најбољој онлајн образовној едукацији.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Hibernia College explainer video

Hibernia College Gaeltacht Experience

Hibernia College
Address
Hibernia College Dublin Block B, The Merrion Centre, Merrion Road, Dublin 4.
Dublin, County Dublin, Ирска
Vebsajt
Telefon
+353 1 661 0168