Pročitajte zvanični opis

Ко смо ми

Да ли желите да проучавате курсеве енглеског језика у једном од најљепших, живахних и најближих градова у Ирској? Затим, добродошли у Дирецт Енглисх Иреланд, који се налази у срцу града Цорк на југозападу Ирске. На Дирецт Енглисх Иреланд, добићете висококвалитетне курсеве енглеског језика од високо квалификованих наставника из енглеског језика. Од првог дана бићете смештени у разред који одговара вашем нивоу и стиче поверење енглеским језиком. Нудимо курсеве енглеског језика на девет различитих нивоа, од почетника до напредног, у комбинацији са друштвеним активностима / културним излазима који имају за циљ побољшање вјештина енглеског језика, а истовремено вам омогућавају да доживите оно што ова предивна земља и град имају.

Ми смо прва грана директног енглеског у Ирској. Директан енглески је један од водећих франшиза у ЕЛТ индустрији, Дирецт Енглисх је у функцији у више од 25 земаља широм свијета. Наше курсеве одобрава Одељење за образовање и ИНИС за међународне студенте.

Шта радимо

Директно енглески гради ваше поверење од првог дана и представља најефективнији језикски систем за свакога ко жели да научи енглески. Са девет нивоа за избор, Дирецт Енглисх нуди више избора од било ког другог система за обучавање енглеског језика. Подстакнути ћемо вас да говорите енглески из прве класе. Није учионица енглеског језика, већ језик за стварне ситуације.

Такође ћемо вам помоћи да олакшамо ваш прелазак у Ирску и да будете сигурни да је то глатко и једноставно. Нудимо помоћ у одабиру курса, апликацијама и администрацији ВИСА, здравственом осигурању, транспорту и смештају. Поносни смо на особну услугу коју пружамо сваком од наших студената и радо ћемо вам помоћи што је могуће брже и пре и током боравка у Ирској.

Директни енглески ресурси

Од првог дана ћете учити и практицирати своје вјештине на енглеском језику кроз јединствену комбинацију личних студија, туторијала и часова разговора. Наш курс садржи свакодневне сценарије како бисте научили прави енглески за стварни свет. Сваки ниво вашег курса покрива широк спектар ресурса за учење како бисте били заинтересовани и мотивирани.

Материјал курса за сваки ниво укључује:

  • Уводни приручник
  • Књига курса
  • Књига пратиоца
  • ПЦ видео диск
  • 9 аудио ЦД-ова
  • Мултимедијални ЦД-РОМ

Наша мисија

Учење је и треба бити забавно! Стварно верујемо да је овде на директном енглеском. Пружамо најбољу школарину за енглески језик, али то радимо на начин на који ученици уживају у процесу. Ми смо посвећени развоју свих четири језичке вештине (читање, писање, говор и слушање), као и увођење и промовисање културног и историјског наслеђа острва Ирска.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Welcome to Direct English Ireland