Pročitajte zvanični opis

Наша мисија

Birchwater Education је Институт за образовање специјализиран за програме за језичке и пословне студије.

Трудимо се да наше студенте желимо да учимо и трансформишемо их у могућности за њихову будућу прогресију.

Трудимо се да помогнемо нашим студентима да постану прилагодљиви како у личном тако иу радном окружењу тако што ће бити опремљени знањем, вештинама и способностима како би постигли свој пуни потенцијал и били успешни професионалци.

Као едукатори, циљ нам је да обезбедимо вишеструку интелигенцију кроз различите инструкцијске стратегије, иновативне технике и унапређење учења студената кроз технолошке методе.

Као послодавци ценимо наше особље и подстичемо њихову креативност и идеје и ослонимо се на њих како бисмо омогућили нашу визију.

Као услуга ценимо ефективан ангажман са предузећем, заједницом, цивилним друштвом и државом.

Наша визија

Birchwater Education тежи да буде национално и међународно признато као институт са глобалним изгледима, иновативном, креативном и прилагодљивом заједницом васпитача са динамичном и узбудљивом студентском средином испоруке која води до угледа у образовној изврсности. Пре свега, циљ је побољшање животних могућности наших студената на националном и глобалном нивоу.

Основне вредности

  • Интегритет кроз искреност, увереност и поштеност. Ми постављамо велику вриједност на етичност у свим праксама. Чланови факултета настоји да импресионирају ову вриједност својим ученицима.
  • Ученички центрирани: посвећени смо едукацији, истраживању и услузи како бисмо упознали ученике са променљивим потребама. Подстичемо доживотно учење, грађанску и друштвену одговорност, лидерство и раст каријере
  • Изврсност кроз ригорозно, високо квалитетно образовање свим ученицима. Одличност је тражила у настави и пружању услуга.
  • Прилагодљивост: Припрема студената за глобални, технолошки мијењани свијет захтева од факултета и чланова особља да буду прилагодљиви и одговарајући у развијању и пружању програма и услуга. Бирцхватер ставља велику вредност на руководство које показују његов факултет и особље
  • Колегијално окружење са савременим, функционалним и пријатним садржајима, сигурним факултетом и одговорним фискалним менаџментом
Programi se održavaju na:
енглески језик

BWE Course Info