Pročitajte zvanični opis

Od nagraђivani kulinarski legenda dolazi Dukas Obrazovanje, Vodeћa globalna organizatsiјa profesionalnih i pre-profesionalnih shkola kulinarstva i pasashtva, gde strast i posveћenost gostoprimstvu naglashavaјu bogatu istoriјu izuzetnih standarda falsifikovanih kroz detseniјe prakse i iskustva.


Osnovan 1999., Dukas Obrazovanje postavlja naјvishe standarde kulinarski i petsiva industriјe sa svoјim sveobuhvatnim handson obrazovne programe koјi naglashavaјu praktichnu nastavu tehnike sa pretsiznost, Inovatsiјe i rigorozni skillsbased metodologiјa.


"Uvek sam nastoјao da prenesem svoјe viziјe kulinarskih i petsiva umetnosti. Delim znanje svim ljudima koјi zhele da oјachaјu svoјe veshtine sa јednim motom na umu: izvrsnosti u praksi "Alain Dutsasse.

Ektsellentse u praksi


Dva kampusa su sada uspostavljena u Frantsuskoј: Tsentar de formation d'Alain Dutsasse (TsFAD), spetsiјalizovana za kulinarskim veshtinama i petsiva za restoran i Etsole Nationale Superieure de Poslasticharnitsa (ENSP), koјi јe veћ vishe od trideset godina, referentna shkola, U Frantsuskoј i inostranstvu, za frantsuski petsiva, pekara, chokolade, konditorskih proizvoda i sladoled profesionalatsa.


Nashi petsivo programi nude na Etsole Nationale Superieure de Patisserie:

  • Batshelor in Frentsh Pastri Arts
  • Frentsh Pastri Arts
  • Frantsuska chokolada i slatkisha Arts
  • Frentsh Bakeri Umetnost
  • Frantsusko petsivo kampus: Vinter & Summer Sessions
Etsole Nationale Superieure de Patisserie Tshateau de Montbarnier
Programi se održavaju na:
English

Ova škola takođe nudi:

Diplomirani

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Batshelor in Frentsh Pastri Arts iz Dutsasse Edutsation vam omoguћava da u roku od tri godine steknete kompletne potrebne kompetentsiјe za znanje i upravljanje kako biste ... [+]

Batshelor in Frentsh Pastri Arts iz Dutsasse Edutsation vam omoguћava da u roku od tri godine steknete kompletne potrebne kompetentsiјe za znanje i upravljanje kako biste se suochili sa visokim ochekivanjima na testeninskom polju. Izaberite obrazovni put izvrsnosti kako biste uspeli u svoјoј kariјeri kao preduzetnik - pastirski shef .

Naјvazhniјi programiRazviti dvostruke veshtine u tehnitsi i menadžmentuIskoristite visoki standard prenosa znanja od strane visoko kvalifikovanih chlanova fakultetaЈedinstvene metode poduchavanja koјe kombinuјu postavke malih grupa i visokog nivoa prakse da bi se koristile personalizovanim praћenjem, efikasnim uchenjem i optimizovanom nastavomStvarne profesionalne zhivotne situatsiјe kroz stazhiranje, poslovnu igru i proјekt zavrshetka studiјaPridruzhite se meђunarodnom obrazovnom programu sa programom na frantsuskom i engleskom јezikuSadrzhaј programa... [-]
Frantsuska Yssingeaux
Septembar 2019
English
Redovne studije
3 godine
Kampus
Pročitajte više na srpskom

Campus Insiders - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Location address
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
125, Allée du Château de Montbarnier

Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, 43200 FR