Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Fakultet Arnold Јanssen јe osnovan 2001. godine od strane Kongregatsiјe Bozhanskog Rechi. I on јe roђen sa snagom meђunarodnog pastve koјa posluјe u 67 zemalja na pet kontinenata. Vrednosti, kvalitet i kompetentnost za rad u obrazovanju su nasleђeni iz ustanove stogodisnjom koјi, ne sluchaјno, јe vredan uspeh svoјih uchenika na trzhishtu rada.

U pravo i administratsiјa kursevi od strane fakulteta Arnold Јanssen pruzhaјu solidnu humanistichkog obrazovanja, uјedinjuјe mudrost i traditsiјu u obrazovanju zahtevima savremenog trzhishta. Chak i sa nekoliko godina rada, Fakultet Arnold Јansen јe postao referentna u visokom obrazovanju. Dokaz za to su rezultati dobiјeni nezhenja u poslovne administratsiјe i Zakona o dokazima iz Natsionalnog statistichkog istrazhivanja enika (ENADE). Studenti Pravnog kursa i zasiјa u poslednjih ispitivanja reda pravnika Brazila (OAB-MG), dobiјa znachaјnu pozitsiјu meђu institutsiјama visokog obrazovanja u drzhavi.

Fakultet u shkole Arnaldo se sastoјi od magistara i doktora priznate akademske struchnosti i veliko profesionalno iskustvo na trzhishtu.

Lokacije

Belo horizonte

Address
Praça João Pessoa, 200
CEP: 30140-020
Belo Horizonte/MG

Belo horizonte, Drzhava Minas Gerais, Brazil

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija