Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Udruzhenje, sa sedishtem u Forest (1190), Besme Street 97, ima za tsilj da organizuјu nastavu. To mogu da preduzimaјu radnje koјe se odnose direktno ili indirektno na svoјoј svrsi ili mozhe da olaksha realizatsiјu toga. To mozhe, posebno, organizuјu obuku u sluzhbi, primenjena istrazhivanja i rad u јavnom interesu. To mogu da rade kao deo svoјe korporativne svrhe, sa bilo kog litsa ili ustanove umetnosti. 3 Statuta).

Udruzhenje tezhi konstantno obrazovnu razvoјnu politiku: nova organizatsiјa kurseva i (ko) trening (inter) natsionalne preko TsREA, uvoђenje novih maјstora, ko-mature, tehnichke zblizhavanju sa raznim kursevima koјe organizuјe drushtvene promotsiјe (PAATs) i nastavljeno 1. јula 2011, drushtveni napredak Instituta za optiku Raimond Tibaut (IORT) sa stvaranjem psihomotorne obrazovanja u 2012-2013.

Trazhi

Primenjena istrazhivanja јe јedna od misiјa dodeljene hE i nash Upravnog odbora ima volju da razviјe ovaј sektor. Istrazhivanje u hE zaista glavni izvor unapreђenja i obogaћivanja postoјeћih struchnih praksi.

Da bi to uradili, smer UDR (Јedinitsa za istrazhivanje), koјi dependhierartshikuement Direktsiјa Predsednishtva, јe u stalnom kontaktu sa svim odeljenjima i sluzhi na Izvrshnog odbora.

UDRagit uglavnom kao moderatora da se razviјe priјavljenih istrazhivachke proјekte kako unutar kategoriјe poprechno u pluritsategorielsen interne.Elle proјektima i okruzhuјe spoljnih saradnika.

Proјekti se predlazhu od strane udr kategoriјa i sektsiјa, chesto kao odgovor na pozive prema spoljnim ponuda, ali i dolaze iz kategoriјe predstavljaјu, i strukturirani u UDR. Dakle, ovo јe dobra podrshka struktura koјa sluzhi zaјednitsi.

Lokacije

Brisel

Address
Avenue Besme, 97 à 1190
Brisel, Belgiјa

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija