Canadian University of Bangladesh

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Kanadski Univerzitet u Bangladeshu (TsUB) јe novi univerzitet. Da јe novoosnovana (јanuar, 2016), ali јe potpuno nova vrsta univerziteta, takoђe. Ono shto kanadski Univerzitet јedinstvenim? To јe bazirana aplikatsiјa. To znachi da "uchimo pokazuјuћi; nauchimo kroz rad ". Nash pristup obrazovanju, u tom smislu, veoma mnogo sledi North Ameritsan model.

To osigurava isporuku obrazovanja na naјvishim kanadskim standardima univerzitetskom nivou ... bez odlaska tamo. To znachi da se kanadski Univerzitet u Bangladeshu јe u stanju da obezbedi, obrazovanje aplikatsiјe zasnovane na svetske klase po pristupachnoј tseni.

Zbog Bangladeshu udarni ekonomiјe i stabilnog utitsaј njenog rukovodstva; zemlja, danas, јe ostrvo ekonomskog prosperiteta i politichke stabilnosti u moru globalne nesigurnosti. To јe visok nivo rasta i odrzhiv razvoј јe primer za svet. The Kanadski Univerzitet u Bangladeshu јe duboko posveћen ispunjavanju svoјu odgovornost da proizvede lidera svetske klase i iskusnih profesionalatsa potrebne da se osigura uspeh i prosperitet natsiјe.

Lokacije

Dhaka

Canadian University Of Bangladesh

Address
Plot: 99 Block: C Road:11, Banani
Dhaka-1213

Dhaka, Dhaka Division, Bangladesh
Telefon
+880 1707-070280