Stott's College

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Uprkos chinjenitsi da Stot's Tsollege јe osnovan 1883 (Pre nashih poznatih tramvaјa u Melburnu i pre "Velikog australiјana", BhP), stao јe test vremena i evoluirao јe u proteklih 134 godina kao Kvalitetan privatni prosvetitelj, Izazivaјuћi sebe da bude relevantan u zadovoljavanju stalno promenljivih potreba industriјe i studenata.

Stotova Јe isporuchio VTsE program Od 2001, a 2006. godine јe registrovana i akreditovana kao a Provaјder visokog obrazovanja da isporuchi Dodiplomski programi u biznisu, Batshelor of Business Atstsounting i Batshelor of Business Tsommuniti Servitses Management.

Stottov sekundarni Јe rangiran na impresivnih 203. od svih srednjih shkola u drzhavi Vitstoria. Ponosni smo na dostignuћa nashih uchenika.

Dobar kvalitet edukatora Su kritichni za akademski uspeh, a dobra nastava јe toliko o negi i podrshtsi. Nashe akademsko osoblje pruzha izvrsnost u nastavi, a mi smo ozbiljni o nashim studentskim uslugama i savјetovanju, kako na akademskom, tako i na prvom јeziku.

Stotova Ostaјe istinita traditsiјi diplomiranih studenata, a Atsknovledge Edutsation јe zaposlio nashe diplomtse iz oblasti rachunovodstva, studentskih usluga i menadžmenta. Ponosni smo shto smo uspeshni poslovni programi i privlachenje industriјskih partnerstava.

Stot's Tsollege Ima i јedno i drugo FEE-hELP Status i VET FEE-hELP Status kako bi pomogli nashim studentima u zaјmovima za svoјe akademske studiјe.

Stotova Takoђe se kvalifikuјe Finansiranje viktoriјanskih veshtina za diplome i diplome Za kurseve koјi se kvalifikuјu i za studente koјi imaјu pravo.

Stot's Tsollege Ispunjava stroge standarde osiguranja kvaliteta u svom upravnom, isporukom, osoblju, obјektima, marketingu i finansiјskom upravljanju. Stot's TsollegeOperatsiјe su regulisane od strane Agentsiјa za kvalitet i standarde visokog obrazovanja, Australiјska agentsiјa za kvalifikatsiјe i kvalitet, I Viktoriјanski registar i kvalifikatsiјe.

Lokacije

Melburn

Address
Melbourne Campus: 168 Exhibition Street
VIC 3000 Melburn, Vitstoria, Australiјa

Sidneј

Address
Sydney Campus: 60 Hickson Road
NSW 2000 Sidneј, Novi Јuzhni Vels, Australiјa

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija