Pročitajte zvanični opis

О нама

Непрофитна институција, са историјом и престижем.

РЦУ Есцориал-Мª Цристина основао је краљ краљице Марије Кристине де Хасбурго и Лорена, 1892. године, под вођством аугустинског религиозног реда од његовог оснивања. То је Виши образовни центар повезан са Мадридским универзитетом Цомплутенсе.

Ми предајемо званичне студијске програме Бацхелор оф Лавс и Бацхелор оф Бусинесс Администратион, Мастер оф Лав и приватни степен из Киропрактике.

Есцориал - Краљевски универзитетски центар Марија Кристина налази се у изванредном амбијенту и невероватном окружењу. Универзитетски кампус чини део запањујућег монументалног архитектонског комплекса Краљевског манастира Ел Есцориал који је основао краљ Филип ИИ у 16. веку. Све то пружа посебно повољну атмосферу за проучавање и међуљудске односе.

Зграде су прави драгуљи архитектуре, са потпуно модернизованим објектима: студентска резиденција, библиотека, спортски простор, предаваонице опремљене пројекцијским просторијама, рачунарским салама итд.

Свеобухватна обука појединаца је примарни циљ образовног програма који нуди Есцориал - Краљевски универзитетски центар Марија Кристина, кроз развој њиховог когнитивног, физичког, социо-културног потенцијала који их доводи до граница њиховог могућег знања. Подстичемо креативност и научна истраживања кроз академско образовање, преношење знања и културе.

Руководство Центра надгледа квалитет и образовну изврсност, у сталном и течном дијалогу између предавача и студената, далеко од стерилног бирократског формалног образовања.

Особље предавања, углавном из Мадрида и бизнис свијета, је лично и професионално укључено у обуку и образовне активности у својим областима.

Ви сте у средишту интереса и циљ нашег комплетног институционалног академског рада. Из тог разлога сваки студент има наставника / предавача који га води и прати у његовој стручној и академској обуци.

Ходите са мном ако држите исте истине. Прегледајте са мном ако имате исте сумње. Где препознајеш своју грешку, пођи са мном. Тамо где ви препознајете моју, узмите ме са собом (Ст. Аугустине).

Из контекста овог неупоредивог архитектонског окружења, симбола универзалности и братства, тражимо да наши студенти / осим што буду стручњаци, постану мушкарци и жене са грађанским вриједностима, осјетљивим и преданим развоју и поштовању људског достојанства.

Ми отварамо своја врата свима, без икакве разлике у раси, вјери или положају, олакшавајући реципрочни облик обуке и информација са другим универзитетским центрима.

Programi se održavaju na:
енглески језик
Spanish (Spain)

Ova škola takođe nudi:

Diplomirani

Royal University Center Maria Cristina

Званични степен Универзитета Цомплутенсе. Студије пословне администрације и менаџмента предаване су на РЦУ Есцориал-Мª Цристина од 1972. године. Квалификација омогућава с ... [+]

Званични степен Универзитета Цомплутенсе. Студије пословне администрације и менаџмента предаване су на РЦУ Есцориал-Мª Цристина од 1972. године. Квалификација омогућава студентима да заузму квалификоване послове које траже шпањолске и међународне компаније, као и тијела јавне управе.

Руте и захтјеви приступаАпликација у центру (од 15. априла).Селективност или ФП ИИ одобрен.Испорука летка за пријем од стране Центра.Пререгистрација у УЦМ.... [-]
Шпанија Madrid
September 2019
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Royal University Center Maria Cristina

Званична диплома са Универзитета Цомплутенсе у Мадриду. Персонализована инструкција која има за циљ да припреми правног стручњака који наше друштво захтева. ... [+]

Званична диплома са Универзитета Цомплутенсе у Мадриду. Персонализована инструкција која има за циљ да припреми правног стручњака који наше друштво захтева.

Руте и захтјеви приступаАпликација у центру (од 15. априла).Селективност или ФП ИИ одобрен.Испорука летка за пријем од стране Центра.Пререгистрација у УЦМ.Број понуђених места: 20Рокови за претходну регистрацијуРок за пријаву у Центар почиње 15. априла.У септембру, ако постоје слободна мјеста, Центар ће отворити нови рок за пријаву.За пререгистрацију у УЦМ-у, поштују се појмови које је назначила сама УЦМ.... [-]
Шпанија Madrid
September 2019
4 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom