61 Osnovne studije Programi u Вијетнам for 2024

Osnovne studije Programi u Вијетнам for 2024Filter
    • Ho Chi Minh City, Вијетнам

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Transportno inženjerstvo je primena tehnologije i naučnih principa na planiranje, funkcionalni dizajn, rad i upravljanje objektima kako bi se obezbedilo sigurno, efikasno i ekološki kompatibilno kretanje ljudi i robe.

    • Ho Chi Minh City, Вијетнам

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Аутомобилско инжењерство комбинује науку о механици, електричарима и материјалима, који студентима пружа основне принципе инжењеринга заједно са модерним захтевима дизајна возила у смислу сигурности, економичности потрошње горива и индустријске производње.

    • Ho Chi Minh City, Вијетнам

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Studenti zainteresovani za proizvodnju, preradu, pakovanje, sigurnost i/ili transport svetskog snabdevanja hranom bili bi zainteresovani za specijalizaciju prehrambenog inženjerstva.

    • Ho Chi Minh City, Вијетнам
    • Gloucester, Уједињено Краљевство

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Овај програм је намењен студентима који желе међународно признату диплому-у послу са приступачним школарине. Студенти могу изабрати да специјализовани ...

    • Montpellier, Француска
    • Lyon, Француска
    • + 4 more

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    3 semestra

    Na kampusu

    Студенти обављају дипломирани уметности у мултимедију ће радити на широк спектар пројеката, укључујући веб сајтове и визуелних презентација.Овај 3-године Курс ће покрити техничке аспекте

    • Hanoi, Вијетнам

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Дуал Бацхелор'с Дегрее ће студентима омогућити: компетенцију у познавању енглеског језика; стицање основних знања о управљању и примени основа управљања и економије заснованих на науци о управљању; способност анализе и процене пословних активности, стварања предузећа или пословне организације, предлагања и развоја идеја за покретање; и, ефикасне управљачке способности за анализу и решавање практичних проблема управљања; вештине за анализирање захтева, предлагање и имплементацију решења; вештине самосталног учења, способност развоја планова рада и циљева личног развоја.

    • Dalat, Вијетнам

    Мисија Пољопривредно-шумарског факултета је да стабилизује и усредсреди се на квалитет студената основних студија како би могли да служе у друштвено-економском развоју горја, југоисточних провинција и приобалних региона централног Вијетнама.

    • Vũng Tàu, Вијетнам

    Програм обуке је новоизграђен према потребама предузећа и друштва, повећавајући време практичног учења, практичне праксе, повећавајући часове учења страних језика (енглески, јапански ...), обучавајући стручне вештине, вештине комуникације на страним језицима, цивилизовано и љубазне комуникацијске вештине, вештине пословног управљања да се прилагоде ери интеграција и индустрији 4.0.

    • Ho Chi Minh City, Вијетнам

    Na kampusu

    Универзитет у Тулону је један од 66 јавних универзитета у Француској, познат као највећи и најпрестижнији центар за обуку и истраживање на југу Француске. Према саопштењу француског Министарства за високо образовање, Универзитет у Тулону заузео је друго место по уделу студената друштвених и хуманистичких наука који су брзо пронашли посао након дипломирања (95%). Детаљи Универзитета у Тоулону могу се наћи на: хттп://ввв.унив-тлн.фр/.

    • Ho Chi Minh City, Вијетнам

    Na kampusu

    Engleski

    Са дипломом међународног хотелијерског менаџмента квалификовани сте за радне руководеће положаје у међународној хотелијерској и туристичкој индустрији. Током ове 3 године школовања, студенти Ватела: - стичу стручна, правна, економска и темељна језичка знања за своју област; - научити менаџерске технике и вештине вођења тима.

    • Tuy Hòa, Вијетнам

    Engleski

    Инжењерство заштите животне средине је најважније за проучавање технике и технологије у циљу заштите, смањења загађења, рециклирања, поновне употребе и третмана отпада, решење управљања за заштиту животне средине и промоцију одрживог развоја.

    • Qui Nhơn, Вијетнам

    Na kampusu

    Хемија има много специфичних области. Према хемичарима, са тренутним друштвеним трендовима, смер Хемија укључује одређена поља попут фармацеутске хемије, хемије материјала (неорганске и органске), биохемије, аналитичке хемије, петрохемије и хемије хране. Инжењерство је увек било кључна грана земље и хемија.

    • Ho Chi Minh City, Вијетнам

    Na kampusu

    Циљ програма је обука инжењера информационих технологија (ИТ) са основним научним знањем, основним и специјализованим информатичким знањем, способношћу да анализирају, процењују и бирају одговарајућа решења за изградњу и управљање ИТ системима, етиком и одговарајућим професионалним ставовима, вештинама комуникације и тимским радом , и способност целоживотног учења за задовољавање развојних потреба друштва.

    • Ho Chi Minh City, Вијетнам

    Na kampusu

    Курс на смеру Банкарство студентима пружа знање о пословању комерцијалних банака. Дипломци ће бити способни за рад у комерцијалним банкама и недепозитарним посредницима.

    • Hanoi, Вијетнам
    • Ecopark Township, Вијетнам

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Програм је дизајниран да студентима дају техничке и менаџерске вјештине потребне за успјешну каријеру у угоститељској индустрији. Курикулум се фокусира на кључне компетенције везане за пословање угоститељства, комуникације и људске односе.