233 Osnovne studije Programi u Турска for 2024

Osnovne studije Programi u Турска for 2024Filter
    • Caserta, Италија
    • Istanbul, Турска

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Двострука диплома (трогодишња диплома) модног дизајна, коју су заједнички осмислили Други универзитет у Напуљу (СУН) и Окан Универзитета за уметност, моду и модни дизајн Универзитета Окан, заснива се на дељењу семестра и омогућава студентима који су уписани на два универзитета који ће похађати курсеве треће године на СУН и четврту годину на Окан универзитету, одсек за модни дизајн и стећи двоструку диплому из "Дизајна за моду" и "Модног дизајна".

    • Ankara, Турска

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Наставни план и програм Одсека за туризам и хотелијерство наглашава практичну примену у међународном угоститељству и туризму.

    • Istanbul, Турска

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Наше одељење пружа индивидуално оријентисано образовање са неколико одабраних студената, чији је циљ да заврше потпуно опремљени, свесни важности доживотног учења и отворени за напредак, кроз образовни програм који наглашава практично учење, укључује студенте основних студија у истраживачке пројекте и промовисање креативности.

    • Istanbul, Турска

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Прихвативши прву кохорту студената у јесен 2013., Архитектура је мали, али стално растући одјел. Док тежимо да ускладимо академске стандарде најбољих архитектонских школа широм света и укључимо најмодерније размишљање у архитектонској педагогији и пракси, ми такође настојимо да уградимо у наше ученике, снажан осећај друштвене ангажованости, еколошке одговорности и професионалне етике. .

    • Turkey Online, Турска

    Redovne studije

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Turski

    Нискоградња одељење обухвата изградњу, хидрауличне, транспорт и геотехничких знања као основе за грађевинарство. Принцип одељења је да се развије креативност ученика, научити их како да направите истраживање, пројектовање, план и примењивати.

    • Nicosia, Кипар
    • Istanbul, Турска

    Redovne studije

    Na kampusu

    Engleski

    Главни политичких наука и међународних односа уводи ученике у сложеном и фасцинантни свет политике и пружа им са основним алатима за разумевање и њеном анализом.

    • Paris, Француска
    • Istanbul, Турска

    Redovne studije

    3 godine

    Blended, Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    Дипломирани студенти модног маркетинга имају структуру која повећава могућност постојања робусног пословног програма за моду који стимулише креативност и таленат док истражује дихотомије између Истока и Запада у смислу стратегија маркетинга, комуникације, дистрибуције и брендирања.

    • Ankara, Турска

    Redovne studije

    Na kampusu

    Чак и ако међународна трговина и међународна логистика се схватити као два одвојена дисциплина, они су знатно међузависне

    • Izmir, Турска

    Redovne studije

    Na kampusu

    Engleski

    Одељење за радио, телевизију и кино пружа студентима свеобухватан и интегрисани студијски програм који укључује теоријска знања са практичним вештинама релевантним за њихову будућу професионалну каријеру. Одељење поседује своје искусно академско особље како би обучило студенте да постану нова генерација професионалаца у свету кинематографије и филма. Дипломирани су познати по својој креативности и таленту, а кроз дату обуку у потпуности испуњавају захтеве филмске и медијске индустрије.

    • Antalya, Турска

    Na kampusu

    Engleski

    • Istanbul, Турска

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Одељење за рачунарско инжењерство на Altinbas University има за циљ да образује студенте да изграде чврсту инжењерску основу кроз курсеве уобичајених инжењерских дисциплина и солидну основу рачунарског инжењерства кроз курсеве хардвера, софтвера и апликација.

    • Istanbul, Турска

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Са дипломом међународног хотелског менаџмента, квалификовани сте да обављате оперативне руководеће позиције у међународној хотелској и туристичкој индустрији. Током ове 3 године школовања, студенти Ватела стичу стручна, правна, економска и фундаментална лингвистичка знања за своју област, уче менаџерске технике и вештине вођења тима.

    • Diyarbakır, Турска

    Професионални смисао науке о животињама је инжењеринг сточарске производње, а то је наука која има за циљ добијање економичних, здравих, поузданих, квалитетних животињских производа и повећање производње животиња побољшањем генетске структуре и услова околине домаћих животиња. У складу са овим принципима, обука и студије спровођења истраживања о темама као што су узгој, узгој, храњење, технологија храњења животиња од економског значаја су међу активностима Одељења за науку о животињама.

    • Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsü, Турска

    Turski, Engleski

    Осим што студентима са академским и административним особљем пружају квалитетно радно и образовно окружење, академике који ће допринети науци на националном и међународном нивоу, и дипломце који могу критички размишљати, имати друштвену одговорност и имати напредна управљачка знања.

    • 22 C, Турска

    Engleski, Turski

    Инжењерски факултет основан је 1982. године у Једрену. Прво одељење основано на нашем факултету било је Машинско одељење. Одељење за рачунарско инжењерство, Одељење за прехрамбено инжењерство и Одељење за електротехнику и електронику придружило се факултету наредних година како је наш факултет побољшан у погледу квалитета образовања и објеката. Тренутно на факултету ради 91 академско и 25 административно особље.