112 Osnovne studije Programi u Tajvan for 2024

Osnovne studije Programi u Tajvan for 2024Filter
    • Taipei, Tajvan
    • Kaohsiung, Tajvan

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • 135號, Tajvan

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Yuan Ze University nudi Bachelor of Management programa& društvenih nauka pod College of Management, i College of Humanities and Social Sciences.

    • Tainan, Tajvan

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Програм Бацхелор ин Интернатионал Финанце анд Бусинесс Манагемент нуди четворогодишњи програм за неговање студената из области међународног финансијског управљања и управљања пословањем са добрим енглеским вештинама комуникације.

    • Ulaanbaatar, Монголија
    • Nantun District, Tajvan
    • + 1 more

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Двојна степени када је један степен је добио од Института за финансије и економију, а други степен је добио од Лондон Сцхоол оф Бусинесс & Финанце

    • Hsinchu, Tajvan

    Redovne studije

    Na kampusu

    "НЦТУ ЕЕЦС Ундерградуате Почасти програм " је пионир у основним интердисциплинарног образовања у Тајвану.Овај програм креира флексибилна и креативна студија окружења у ЕЕЦС области и то је важан корак НЦТУ настоји да побољша њен већи

    • Taichung, Tajvan

    Na kampusu

    Engleski

    • New Taipei, Tajvan

    Мехатронички инжењерски програм на Huafan University основан је за образовање студената са основним вештинама за такмичење у мултидисциплинарној светској арени високе технологије.

    • Taipei, Tajvan

    Na kampusu

    За преддипломске курсеве, Одељење за новинарство намерава да студенте опреми разним професионалним вештинама које укључују (1) софистицирану примену више- и дигиталних медија; (2) спровођење грађанског новинарства блиско повезаног са локалним заједницама; (3) способност прављења дискурса за извештаје о карактеристикама; (4) могућност производње енглеских вести; и (5) припрема за програм стажирања чврсто интегрисана са радним местом. Планирањем курикулума који има за циљ да уједини професионалне вештине са академским знањем, заједно са либералном атмосфером учења, Одељење за новинарство намерава да негује студенте креативношћу, широм визијом и оштрим осећајем за вести. С двоструким фокусом на теорију и праксу, циљ дипломских студија на Одсјеку за журналистику је његовање будућих новинара и стручњака за комуникацију са критичким размишљањем, академским знањем и страственом бригом за друштво. Како би својим студентима омогућио да примјењују технологије које се стално мијењају да заступају мисију Универзитета, „слобода и демократија“, Дипломирани институт за новинарство обучава студенте професионалне вјештине у складу са највишим академским стандардима. Осим тога, планирање курикулума укључује дигиталне вјештине и капацитет истраживања вијести и поштује принципе новинарства и мисију новинара.

    • Taipei, Tajvan

    Na kampusu

    Одељење за психологију има за циљ да образује и обучи студенте као професионалце са способношћу да комуницирају са другима о питањима живота и рада кроз усмени и писани језик.

    • Taipei, Tajvan

    Na kampusu

    Школа за исхрану је формално основана августа 105. године и прва је и једина „Академија за исхрану“ у земљи. Постоје „Одељење за здравље и исхрану (првоступници, магистри, ванредни и докторати)“, „магистар безбедности хране“, „Одељење за безбедност хране“ и „Институт за метаболизам и науку о гојазности“ и 2 А на нивоу болнице истраживачки центар: „Истраживачки центар за медицину исхране“ и „Центар за истраживање старије исхране“, са фокусом на исхрану и здравље, у комбинацији са школском медицинском и здравственом стручном фондацијом, уложени у академска поља безбедности хране, исхране болести, метаболизма и гојазност. Одељење за здравље и исхрану у болници основано је под називом „Живот је у здрављу, а здравље је у исхрани“, чиме се појашњава важност здравља и исхране за живот. Одељење за здравље и исхрану основано је 1968. године више од 40 година. Током година, неговао је многе стручњаке за исхрану. Стопа проласка лиценци за дијететичара и удио нутрициониста и надзорника исхране у медицинским установама на првом су мјесту у земљи. Министарство здравља и исхране залаже се за рационализацију личне исхране. Из перспективе превентивне медицине, циљ му је неговање професионалних талената за вођење и промоцију дијететског третмана, истраживање исхране, образовање о исхрани, управљање угоститељством и групне оброке, и нада се да ће неговати више стручњака ангажованих у „Професионалцима из„ Нутриционе апликације “ .

    • Taipei, Tajvan

    Na kampusu

    Од реструктурирања Универзитета за науку и технологију 1996. године, школа је била више фокусирана на реформу и иновације свеукупног развоја школских послова, изградњу висококвалитетног окружења за учење и активирање здраве административне подршке, помажући наставницима у постизању одличне наставе и истраживање и помагање студентима у стварању одличних резултата учења. Циљ и визија школе су: „Негујте корпоративне таленте са хуманистичким наукама, друштвеном негом, професионалним знањем, међународном визијом, и вештинама и етиком, и постаните висококвалитетни универзитет за индустријску науку и технологију оријентисан на зелено“. Хуманистичка школа школе наслеђује развојне циљеве и визију школе. Његови образовни циљеви и визија су: "Негујте изузетне креативне таленте са хуманистичком пажњом, практичним способностима и међународним погледима." Стога су образовни циљеви овог одељења постављени према циљевима школе и факултета на следећи начин: 1, Неговати оперативне способности дизајна и планирања пејзажа. 2. Практичне способности пејзажног инжењеринга у вези са обуком. 3. Негујте вештине управљања пејзажом. 4. Успоставите могућности симулације дигиталног окружења.

    • Taipei, Tajvan

    Na kampusu

    Планирање истраживања и академску и пословну сарадњу води „Истраживачки центар технологије аутомобилске и мехатроничке индустрије“. Прво, успостављен је простор и опрема која је потребна „Истраживачком центру за аутомобилску технологију“. Током прве фазе, врши се анализа снаге и загађења наших скутера и бензинских мотора малих димензија како би радили у координацији са развојем ЕФИ млазног система за моторе скутера, развојем система замјенског горива и система за пречишћавање издувних гасова, помоћи произвођачима у прегледу пречишћавања мотора. Истовремено, центар такође помаже Медицинском технолошком центру да побољша развој „Валцабс-а“ и побољша перформансе мотора који се користи на такмичењу за уштеду горива. Затим се такође успостављају и инсталирају програми међу пољима као што су Прецизно инжењерство, Аутомобилске машине и Електрична енергија, Дизајнирање креативности, опрема за развој роботских машина, микро обрада и аутоматски контролисани инструменти. Након планирања истраживања, наставници се охрабрују да своја постигнућа претворе у нова знања која ће ученици моћи да науче. С друге стране, наставници се такође охрабрују да примене патент за своја истраживачка достигнућа како би ојачали концепт права интелектуалне својине и патената.

    • Taipei, Tajvan

    Na kampusu

    Одељење за финансије има за циљ неговање финансијских стручњака у свим аспектима. Обучавамо наше студенте да стичу вештине унутар и изван учионице, спроводе независно истраживање, завршавају изборне праксе у приватним или јавним институцијама, развијају лидерске способности кроз одабране активности, као и да науче како да управљају својом будућом каријером. Желимо да наши студенти буду финансијски стручњаци на високом нивоу. Курикулуми укључују и теорију и праксу. Поред одличног академског факултета у различитим финансијским областима, позивамо менаџере из банака, осигурања или осигуравајућих компанија да поделе своја искуства са нашим студентима како би повећали њихову конкурентност. Да бисмо остварили своју мисију, наше одељење има шест карактеристика: Интегрисање теоријског и практичног образовања Јачање способности у међународним финансијама Истицање финансијских закона и релевантних прописа Стварање реалног окружења за учење Неговање способности страних језика Стицање стручних лиценци и сертификата

    • Taipei, Tajvan

    Na kampusu

    Програм електротехнике на National University Of Tainan основан је 2005. Уз брзи индустријски раст, узгој технолошки талентованих људи кључан је за економски развој Тајвана. У новооснованом Научном парку Јужни Тајван доступан је велики избор напредних инжењерских могућности. То је само тридесет минута вожње од нашег главног кампуса. Институт за комуникационо инжењерство и Институт за електро-оптичко инжењерство су 2008. и 2009. спојени у Одељење за електротехнику, и од тада су ојачали нашу образовну понуду. У јесен 2011. године, ово одељење је интегрисало три института у Институт за електротехнику и почело да пружа докторски програм. Наши циљеви су: Упознати студенте са свим главним областима електротехнике и омогућити им да се укључе у напредна истраживања и развој у електроиндустрији. Да играју важну улогу у брзом расту тајванске науке и технологије и развијају наше студенте за квалификоване инжењере за истраживање и развој.

    • Taipei, Tajvan

    Na kampusu

    Школа се позиционира као „висококвалитетна настава и универзитетско-индустријско повезивање универзитета са двоструким усмјерењем“, а њен циљ је „образовати окосницу друштва са професионалним квалитетима, иновативним размишљањем и емпатијом“ као образовним циљем. Из тог разлога, школа промовише „Пројекат младих Сунчевих зрака“ како би код ученика култивисала уравнотежен развој пет образовања о врлини (ентузијастична услуга), мудрости (љубав и знање), физичком (снажно тело), групи (здрава личност), и лепота (уметнички укус). Сунсхине Иоутх; имплементирати „Образовни програм популаризације иновативне креативности“ за култивисање ученика са иновативним размишљањем; обезбедити вишеструке и унакрсне канале за учење како би проширили хоризонте учења ученика. Стога су „Сунсхине (Сунсхине Иоутх), Инноватион (Инновативе Абилити), π Цхина (Интердисциплинари Леарнинг)“ постали карактеристике школе.