65 Osnovne studije Programi u Либан for 2024

Osnovne studije Programi u Либан for 2024Filter
    • Jdeideh, Либан

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Дипломирани теолошки факултет припрема студенте које је Бог позвао да служе као радници Јеванђеља у Цркви адвентиста седмог дана. Овај степен је јединствено прилагођен за служење људима у региону Блиског истока и Северне Африке.

    • Jdeideh, Либан

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Бацхелор оф Артс ин Енглисх наглашава композицију, језик и књижевност. Упознаћете се са различитим стиловима писања, позадином и структуром енглеског језика, низом људских искустава која се огледају у књижевности и критичком теоријом књижевности и анализом текстова.

    • Lebanon Online, Либан

    Redovne studije

    Na kampusu

    Engleski

    Дипломирани аудио визуелних уметности

    • France Online, Француска
    • Belgium Online, Белгија
    • + 13 more

    Redovne studije

    Učenje na daljinu

    Francuski

    Nosilac evropske diplome GPAB – Bogatstvo, bankarstvo i upravljanje osiguranjem, u konkurentnom kontekstu, u stanju je da ponudi transverzalne proizvode.

    • France Online, Француска
    • Belgium Online, Белгија
    • + 17 more

    Fleksibilno vreme

    3 godine

    Učenje na daljinu

    Francuski

    ПРОФЕССИОНАЛ БАЦХЕЛОР СДС® ПХОТОГРАПХИ је европска диплома коју издаје ИНСХЕД. Обука вам омогућава да будете професионално оперативни од почетка своје каријере и да имате користи од добре запошљивости, чак и изван ваше земље порекла.

    • Beirut, Либан

    Redovne studije

    Na kampusu

    Engleski

    Примарни фокус наставног плана и програма за управљање је да пружи студентима солидну основу за управљање принципима, функције и праксе. Она припрема студената са потребним алатима за испитивање и анализу интерних и екстерних пословног окружења у циљу суочавања и предузме одговарајуће одлуке. У наставни методи укључују аналитички преглед менаџерских студије случаја да помогне ученицима да схвате ...

    • Beirut, Либан

    Redovne studije

    Na kampusu

    Програм омогућава им да истражују јединственост информација као производ, бацајући светло на две перспективе модела, односно тржишне и да јавне сфере.

    • Beit El Chaar, Либан

    Engleski

    Мисија Бацхелор оф Артс (БА) програма графичког дизајна је да оспособи студенте за стицање креативних и аналитичких процеса који интегришу дизајн и технологију, преношење идеја и информација од клијента публици и да постану иноватори и лидери у штампи и екран сродних области професионалне праксе.

    • Souq El Gharb, Либан

    Engleski

    Школа за туризам и хотелијерство (ТХМ) на University Of Balamand посвећена је пружању квалитетног и релевантног образовног програма. Образовно искуство студената интегрише и теоријско и практично учење, прилагођено потребама индустрије, и припрема их за успешну каријеру на улазним и средњим руководећим местима у разним угоститељским областима.

    • Mount Lebanon Governorate, Либан

    Engleski, Avestana, Francuski

    Факултет ликовних уметности и архитектуре основан је 1965. године и развио се у 4 огранка, поред два одељења, Одељење за урбанизам и Одељење за рестаурацију. Тренутно има око 2.930 ученика.

    • Damour, Либан

    Engleski

    Диплома из пословне администрације коју нуди Међународна школа за бизнис осмишљена је тако да студентима пружи фокусирано, релевантно и употребљиво знање о пословним темама. Програм упознаје студенте са главним пословним концептима; као што су рачуноводство, пословно право, економија, менаџмент и маркетинг и пружа му знање о организационој структури, циљевима и моделима и функцијама управљања.

    • Mazraat El Daoudiyeh, Либан

    Engleski

    Архитектонски програм кулминира понудом Бацхелор оф Арцхитецтуре (Б.Арцх). Диплома БАрцх на Phoenicia University захтева да студенти заврше 204 кредитна сата за оне који почињу на бруцошком нивоу и 174 кредитна сата за оне који се придружују као другоразредни студенти који обично трају пет година. Од укупних потребних кредитних сати, 132 кредитна сата морају се испунити у складу са основним захтевима, а остатак се додељује изборним предметима уметности, општем образовању и једном бесплатном изборном предмету.

    • Beirut, Либан

    Engleski

    Одељење за хемијско и нафтно инжењерство посвећено је образовању узорних хемијских инжењера успостављањем најбољих пракси учења које покрећу знање, изграђују вештине и компетенције и надахњују ученика да дефинише сврху, развија страст да заувек учи, негује осећај одговорности према професије, друштва и животне средине и стекну способност суочавања са изазовима, и на тај начин доприносе напретку заједнице, непосредне и шире.

    • Ghobeiry, Либан

    Engleski, Avestana

    Наука и математика су основа интелексије за сваког ученика. Практично разматрање ова два предмета доприноси развоју менталних вештина ученика у основном образовању. Ова специјалност укључује два наставна програма: науку (хемија, физика и биологија) и математику (алгебра и геометрија), који се предају усвајањем холистичког и интегративног приступа у настави ученика циклуса 1 и циклуса 2, уз коришћење различитих средстава за наставу науке и математике и промовисати научне и математичке вештине ученика кроз научне и методе откривања.

    • Beirut, Либан

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    ФГМ (Фацулте де Гестион ет де Манагемент) је усвојио Европски систем преноса бодова (ЕЦТС) у свим својим годинама студија, дајући студентима многе предности