746 Osnovne studije Programi u Канада for 2024

Osnovne studije Programi u Канада for 2024Filter
    • Montreal, Канада

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Програм Бацхелор оф Тхеологи пружа богат увод у историју, теологију и културне традиције хришћанства. Студенти су добродошли у овај програм из различитих деноминација и култура. Развијаћете у знању своје вере, продубљивате свој духовни живот и бићете опремљени за критичко размишљање. БТх је дипломски програм на МцГилл универзитету, са регистрацијом преко Пресбитериан Цоллегеа. Плаћате школарину преко Колеџа и учествујете у животу / обожавању живота Универзитета. Имаћете све предности студирања на врхунском универзитету у Северној Америци, као и подршку хришћанске заједнице и пријатељства током стицања дипломе. Међународни студенти који се региструју на Факултету плаћају школарину која је у складу с оном коју плаћају канадски студенти.

    • Online Canada

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • Church Point, Канада

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Francuski

    Овај програм омогућава студенту да стекне и развије вјештине потребне за обављање управљачких функција у компанијама. Обука обезбеђује општу обуку која омогућава ученику да буде ефикасан у свим областима компаније. Дипломац може течно говорити на француском и енглеском језику. Програм даје солидну академску обуку онима који желе да се баве високим образовањем.

    • Paris, Француска
    • Montreal, Канада
    • + 6 more

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Бацхелор ин Реал Естате Бусинесс Манагемент предаје се енглеским језиком на париском кампусу. Овај програм ће пружити високо цењено професионално образовање у области некретнина. Развијен је у блиској сарадњи са релевантним професионалним, политичким и пословним заједницама и има за циљ да обезбеди интензиван брзи улазак у професионалну каријеру. Стећи ћете темељно знање о управљању некретнинама, продаји, управљању имовином у сувласништву и управљању имовином. Програм се изводи употребом комбинације активних метода учења и постоји значајан допринос индустрије нашем наставном програму кроз гостујућа предавања и семинаре. Некретнине су динамична, друштвена професија која се високо зарађује. Обухвата већину области комерцијалне (индустријске, канцеларијске и малопродајне) и стамбене имовине. Дођите и учите са Гроупе ESPI !

    • Kitchener, Канада
    • Waterloo, Канада
    • + 6 more

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Program međunarodnog poslovnog menadžmenta u Conestoga je četvorogodišnji program Bachelor of Business Administration (Honours) dizajniran za opremanje studenata veštinama potrebnim za upravljanje međunarodnim poslovnim poduhvatima i rad u globalnim kompanijama.

    • Victoria, Канада

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    У непознатој клими потребни су нам лидери у туризму и угоститељству способни да предводе промене и иновирају наш начин пословања. Не може се све планирати. Овај програм ће вас изложити могућностима, трендовима и проблемима у глобалној индустрији туризма и угоститељства, а опремиће вас алатима и знањем за успех у њему.

    • Hamilton, Канада

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Филозофија се користи за разјашњавање и тумачење важних концепата као што су истина, Бог, смртност, лепота, знање и стварност. Ови концепти играју важну улогу у нашем саморазумевању и нашој интерпретацији света.

    • Lethbridge, Канада

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Дипломирани научници о животној средини фокусира се на разумевање природних система Земље и начина на који ми, као људи, комуницирамо са њима. Диплома из науке о животној средини пружиће вам одговарајућу позадину у природним и физичким наукама која је потребна да бисте разумели како функционишу природни системи и системи које је направио човек. То ће вам пружити широку перспективу која је неопходна да бисте ценили улогу човечанства у глобалним променама животне средине.

    • Ottawa, Канада

    Na kampusu

    Engleski

    • Toronto, Канада

    Na kampusu

    Engleski

    • Ottawa, Канада

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski, Francuski

    Овај програм, који комбинира менаџмент и друштвене науке, помаже вам да откријете нове начине рјешавања друштвених проблема, попут сиромаштва, дискриминације и климатске кризе. У овом програму ћете стећи дубље разумевање ових дубоко укорењених проблема, као и сродних система и институција. Такође ћете истражити моделе организација и друштвених предузећа који могу помоћи у мобилизацији ваше заједнице да донесе позитивне и одрживе промене.

    • Winnipeg, Канада

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    4 godine

    Na kampusu

    Francuski

    Диплома првоступника наука са заједничким смером из биохемије и микробиологије омогућава студентима да стекну врхунска знања о функционисању живота на микроскопској скали и да развију напредне вештине у лабораторији.

    • Langley City, Канада
    • Richmond, Канада

    Redovne studije

    18 meseci

    Blended, Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    Изградите неопходне лидерске способности на врхунском канадском универзитету

    • Regina, Канада

    Redovne studije

    76 nedelja

    Na kampusu

    Engleski

    Дипломски програм Бацхелор оф Цонструцтион Манагемент (БЦМ) јединствен је у Саскатцхевану, нудећи студентима прилику да стекну постдипломске студије са додатне две године студија. Програм је развијен као одговор на потребе индустрије и глобалне трендове за обучене професионалце у грађевинској индустрији.

    • Sharjah, Уједињени Арапски Емирати
    • Lagos, Нигерија
    • + 14 more

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    24 meseci

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    Програм двоструке сертификације дизајниран је за студенте који желе да започну професионалну каријеру у послу и управљању. Овај курс за пословно управљање ће вам помоћи да развијете вештине анализе и процене које се могу применити у стварним ситуацијама. Развијаћете своје знање и разумевање различитих функционалних области пословања, укључујући управљање, маркетинг, људске ресурсе, финансије и управљање операцијама у глобалном контексту. Такође ћете бити опремљени вештинама потребним за успех у послу, као што су предузетништво, дигитална писменост, сараднички рад и вештине комуникације.