Filter
Diploma osnovnih studija
Холандија Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Pogledajte Programa osnovnih studija u Jezici u Holandiji

Диплому степен је четворогодишњи диплому и стандард за високо образовање у највећем делу света. Диплому степени се могу зарадити на државним универзитетима, на приватним универзитетима, факултетима и у заједници путем онлајн универзитета.

Језици је поље истраживања чији је циљ да учи студенте вештине потребне да функционише као одличан радник у више глобализованом пословном свету. Док се ове вештине су посебно вреднују у пословном индустрији, има готово бескрајне каријере на располагању за оне који се одлуче ових курсева.

Народ, језик и културу Холандије се назива "холандске ". Модерна европска земља данас, Холандија очувао међународни карактер и веома је познат по својој либералној менталитет. Холандија има много универзитета. Земља је недавно претворена своје наслове у бацхелор / мастер система.Постоје две врсте универзитета: Академски (фокусира више на теоретском знању, звани "Университеит ") или примењених наука (више фокусирана на практична знања, звани "Хогесцхоол ")

Program osnovnih studija u Jezici u Holandiji

Pročitajte više Pročitajte manje
Druge mogućnosti za program u Европа

1 Rezultati u Jezici, Холандија

Druge opcije u ovom studijskom području:
University of Groningen

БА на енглеском језику и култури на University of Groningen је досљедно оцијењен као најбољи у земљи. Програм се усредсређује на различите аспекте енглеског језика и на л ... [+]

Бацхелор на енглеском језику и култури се усредсређује на различите аспекте енглеског језика и на литературу написану на енглеском језику: познавање језика, лингвистика и књижевност из средњег века до данашњег дана, од рођења мјеста у Енглеској до Сједињених Држава и свих делова Цоммонвеалтха. Ми покривамо теорију, читав спектар жанрова и начина писања, поред стављања снажног нагласка на културни контекст књижевних текстова.... [-]

Холандија Groningen
September 2019
Redovne studije
3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom