87 Osnovne studije Programi u Inženjering u Сједињене Америчке Државе for 2024

Osnovne studije Programi u Inženjering u Сједињене Америчке Државе for 2024Filter
    • Lincoln, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    120 sati

    Na kampusu

    Engleski

    Машинско инжењерство је разнолика област која обухвата истраживање, развој, пројектовање, производњу и тестирање механичких уређаја као што су алати, мотори и машине. Откријте каријеру у истраживању нанотехнологије, академској заједници или владиним задацима као што су истраживање и развој, дизајн опреме и система, надзор производње, инжењеринг постројења, продаја, тестирање и настава.

    • Fairmont, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Наставни план и програм геодетске и геоматичке технологије заснован је на интердисциплинарном садржају који обухвата технологију, природне науке, друштвене науке, уметност, хуманистичке науке и опште студије. Степен има фокус на професионалне геодетске праксе, тумачење земљишних записа, померање граница, геодезију, фотограметрију, инжењеринг животне средине, хидраулику и хидрологију.

    • Harrisonburg, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Мадисон Енгинееринг вам пружа инжењерско образовање изграђено на основама математике и науке. Богат одрживим дизајном, системским размишљањем и управљањем пројектима, Мадисон Енгинееринг нуди могућности за прилагођено дубинско учење кроз низ изборних предмета и инжењерских пројеката. Створени 2008. године за потребе инжењеринга 21. века, нудимо искуство светске класе додипломског инжењерства засновано на филозофији учења кроз рад. Наш наставни план и програм заснован на пројектима је осмишљен тако да пружи модеран начин специјализације. Наше потребно двогодишње искуство у завршним пројектима, посебно, пружа платформу за прилагођено учење у фокусираној области интересовања – стварање бољих искустава учења, значајнијих референци и портфолија инжењерских радова. Након осам семестара аутентичног рада на пројекту, дипломићете спремни за пројекте и бићете спремни за флексибилност и отпорност потребне у нашем свету рада који се брзо мења.

    • Daytona Beach, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Диплома дипломираних наука из инжењерске технологије (БСЕТ) припрема дипломце за техничке позиције у проширеним областима индустријских операција, машинског пројектовања и пројектовања конструкција.

    • Waukesha, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Инжењери стварају ствари. Они су врхунски решавачи проблема, који смишљају како да нешто учине могућим, побољшаним или ефикаснијим. Они чине живот људима бољим. Инжењери примењују фундаменталне рачунарске, научне и математичке алате на проблеме у стварном свету. Они генеришу решења за потребе у транспорту, производњи, здравству, телекомуникацијама, рачунарству, грађевинарству – такорећи, практично у свакој индустрији која се може замислити – радећи на развоју и одржавању технологије која нас покреће напред.

    • Chicago, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    132 sati

    Na kampusu

    Engleski

    Studenti uče teorijske baze koje se zasnivaju na uobičajenim oblicima medicinskog snimanja, kao što su magnetna rezonanca (MAGNETNA REZONANCA), kompjuterizovano skeniranje aksijalne tomografije (CAT-scan) i pozitronska tomografija emisije (PET), kao i ograničenja i aplikabilnost takvih tehnika.

    • Dubuque, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Loras College пружа студентима прилику да развију снажне техничке и дизајнерске вештине. У оквиру предмета Опште инжењерство акредитованог у АБЕТ-у, студенти могу да бирају између три области концентрације: биомедицинска, рачунарска и електромеханичка. Свака од ових концентрација укључује и теорију и дизајн, припремајући студенте за професионалну каријеру након дипломирања. Студенти који прате биомедицинску стазу спремни су за пројектовање и тестирање електричних и механичких система који се повезују са биолошким системима. Студенти који се баве рачунаром усмерени су на развој рачунарских електричних и механичких система. Коначно, студенти који прате електромеханичку стазу наглашавају дизајн, развој и испитивање механичких система са електронским управљањем.

    • Rapid City, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Industrijski inženjering je raznolika grana inženjerstva koja se fokusira na to kako poboljšati način na koji se stvari rade, eliminisati otpad i maksimizirati efikasnost u poslovanju i industriji.

    • Adrian, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Blended, Na kampusu

    Engleski

    Сиена Хеигхтс нуди самостални програм општег инжењерства где ће студенти моћи да разговарају са другим инжењерима јер ће научити основе у различитим дисциплинама. Интегрисање либералних уметности у програм значи да ће студенти знати о свету око себе пре него што оду у свет да осмишљавају пројекте и решавају проблеме.

    • Erie, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Ганонов програм сајбер инжењеринга ће вам пружити знање и вештине да постанете веома тражени професионалци у области паметних уређаја за аутоматизацију и контроле које користе вештачку интелигенцију, интернет ствари и заштићене уграђене уређаје.

    • Hanover, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • Kent, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    • Bethlehem, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Инжењерско одељење нуди неколико врста могућности студентима који желе да наставе каријеру у инжењерингу. Две од ових опција укључују програме двоструких диплома (3/2 и 4/1) у којима ће студент студирати на Moravian University неколико година, а затим се пребацити на придружену институцију да заврши студијски програм, што резултира стицањем дипломе додељује свака институција. Трећа опција укључује једноставно настављање дипломског студија на инжењерској институцији коју студенти бирају након успешног завршетка додипломског програма на Moravian University .

    • Florida City, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Дипломирани инжењер примењеног инжењерства је осмишљен тако да производи обучене професионалце који су спремни да дијагностикују кварове у сложеним системима, хардверу и софтверу, отклањају кварове, емпиријску анализу и дисекцију начина на који системи функционишу.

    • Waverly, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Послодавци данас траже инжењере који су више него само технички компетентни. Они траже дипломце који могу писати и говорити ефикасно, ко су тимски играчи и који могу видети "велику слику". То су врсте инжењера које је Вартбург дипломирао. За разлику од универзитетских наставних планова и програма, програм Вартбург'с Енгинееринг Сциенце наглашава ширину позадине у усној специјализацији, укључујући истиниту перспективу либералних уметности.