391 Osnovne studije Programi u Холандија for 2024

Osnovne studije Programi u Холандија for 2024Filter
    • Amsterdam, Холандија

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Традиционално пословно образовање вас учи да запамтите и понављате теорију. Верујемо да постоји бољи начин: учење релевантних вештина и њихова примена у стварном свету. Ваше образовање, ваш посао, ваша каријера. Већина едукација вас учи да преживите садашњост, ми вас оснажујемо да градите своју будућност. Када завршите Тимску академију, отићи ћете са глобално признатом дипломом првоступника, 4 године радног искуства, међународном мрежом, ранцем пуним вештина и незаборавним искуствима и успоменама са путовања широм света.

    • Haarlem, Холандија

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Стицање специјалистичке вештине која укључује разумевање спољашњег и унутрашњег контекста и сврхе безброј медијских области, као и познавање најсавременијих дигиталних алата!

    • Amsterdam, Холандија

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    У основи имамо пословање. Inter College Business School посвећена је надахњивању предузетничких умова сутрашњице. Основана 1979. године, школа има дугогодишње искуство у пружању специјалних курсева за пословну администрацију (ББА) - направљених од стране предузетника за предузетнике. Као студент Inter College Business School , постарићемо се да се ваше идеје и таленти трансформишу у акцију и практично искуство - јер је то једини начин да примените вредност. Вишестрани курс значи да ћете проучавати све, од маркетинга, економије, управљања људским ресурсима и управљања пројектима до пословног права, спајања и преузимања, финансијског управљања и корпоративног управљања.

    • Zwolle, Холандија

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Holandski program br. 1 u poslovnoj administraciji i upravljanju. Fokusira se na ciljeve održivog razvoja Ujedinjenih nacija, održivo poslovanje, inovacije, iskorjenjivanje gladi i bolesti, klimatske promjene, jednaka prava, upravljanje projektima, za studente koji žele promijeniti svijet na boljem mjestu za život, na poslovni način. Stanovanje je zagarantovano u godini 1!

    • Leiden, Холандија

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    4 godine

    Blended, Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    БС из психологије је осмишљен да пружи биолошки, когнитивни, лични и социјални контекст за разумевање понашања појединаца током њиховог животног века. Студенти који успешно заврше БС из психологије имаће темеље, истраживачке вештине и стручност у анализи података за успех у магистарском / докторском. постдипломски студиј психологије (нпр. клиничка психологија, експериментална психологија, итд.). Студенти који дипломирају психологију са бацхелор науком (БС) мораће да дипломирају пре него што успеју да добију професионалну лиценцу. Студенти се подстичу да провере услове за упис на било који постдипломски програм пре него што заврше БС у Вебстеру у случају да им је потребно да похађају додатне курсеве.

    • Groningen, Холандија

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Дипломски програм из просторног планирања и дизајна јединствен је у Холандији. Обухвата широк спектар тема и пружа студентима могућност да истражују своја поља интересовања у оквиру физичког и институционалног дизајна. Овај степен програма омогућава вам да учите од међународно познатих и високо обучених наставника.

    • Apeldoorn, Холандија

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    На Универзитету примењених наука Витенборг, сви студенти на путу ББА Хоспиталити Бусинесс Администратион завршавају низ широких пословних модула како би употпунили своје изабране специјализације.

    • The Hague, Холандија

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    У дипломским студијама безбедности проучавате безбедносне изазове 21. века и научите да израдите стратешка решења за сложени свет.

    • Breda, Холандија

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Да ли сте заинтересовани за ИТ, технологију и развој процеса? И такође уживате у раду са људима? Постаните покретачка снага са нашим дипломским програмом Логистичко инжењерство! Логистика је организовање и планирање токова робе, информација и људи на најбржи начин и по најнижим трошковима. У овом процесу се такође води рачуна о одрживости.

    • 's Hertogenbosch, Холандија

    Redovne studije

    4 godine

    Blended

    Engleski

    Хортикултура и пословни менаџмент односе се на комерцијалну производњу поврћа, воћа и биљака. Ради се о међународном пословању, технологији, иновацијама и одрживости.

    • Amsterdam, Холандија

    Redovne studije

    3 godine

    Blended, Na kampusu

    Engleski

    ИБ Фаст-Трацк програм је трогодишњи основни програм који се у потпуности предаје на енглеском језику. Програм доноси исте предвиђене исходе учења као и четворогодишњи програм, само академске природе, позивајући се на шири спектар литературе и теорије пословања. Будите спремни да радите на својим личним, професионалним и глобалним вештинама и очекујте да ћете научити основе пословања.

    • Meppel, Холандија

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski, Holandski

    Комбинујте своју страст према основношколском образовању са истраживањем различитих култура уз програм Међународног образовања наставника за основне школе (ИТЕПС) са НХЛ Стенден Универзитета примењених наука. Развијајте своје образовне, педагошке и наставне вештине на начин који показује ваше личне вештине и потенцијал.

    • Amsterdam, Холандија
    • Famagusta, Кипар

    Fleksibilno vreme

    3 godine

    Blended

    Engleski

    Припремите се за најтоплији посао у технолошком добу тако што ћете савладати вештине софтверског инжењеринга

    • Velp, Холандија

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • Amsterdam, Холандија
    • Breukelen, Холандија

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Da li biste želeli da budete sledeći uspešan preduzetnik u Amsterdamu ili da se sprijateljite za život na kampusu u Breukelenu? Ako imate ambiciju da igrate vodeću ulogu u sutrašnjem poslovnom svetu, onda bi naš trogodišnji akademski diplomirao u (međunarodnoj) poslovnoj administraciji (BSCBA) mogao biti za vas! Naš intenzivni program usmeren je na vaš razvoj liderstva. Naš prvostupnik nudi jedinstvenu kombinaciju akademskog poslovnog znanja, praktičnog značaja i ličnog razvoja.