4 Osnovne studije Programi u Hemijski inženjering u Бразил for 2024

Osnovne studije Programi u Hemijski inženjering u Бразил for 2024Filter
    • Rio de Janeiro, Бразил

    Redovne studije

    5 godine

    Na kampusu

    Portugalski

    Хемијски инжењер је професионалац који може да учествује у свим фазама хемијске индустрије, од пројектовања пројекта до финалног производа, као иу истраживању и друштвено-еколошким питањима.

    • São José dos Campos, Бразил

    Redovne studije

    5 godine

    Na kampusu

    Portugalski

    Дипломирани хемијски инжењер који је дипломирао на УНИВАП-у је професионалац општег смера, који се бави додавањем знања које ће му омогућити да ради у свим секторима индустрије, као и да управља и истражује различите процесе трансформације који су укључени у тренутно тржиште рада.

    • São Paulo, Бразил

    Fleksibilno vreme

    10 semestra

    Na kampusu

    Portugalski

    Хемијски инжењер је професионалац способан да трансформише сировине у производе кроз развој и/или побољшање производних процеса у малом или великом обиму. У стању је да пројектује и контролише конструкцију, монтажу, монтажу и рад опреме и фабрика у којима се врши припрема или хемијски третман производа. Спроводи истраживања у циљу верификације различитих оперативних фаза, могућности производње у комерцијалне сврхе, увек са циљем смањења трошкова производње и утицаја на животну средину, поред боље контроле квалитета. На инжењеру хемије је такође да контролише и координира активности радника задужених за хемијску опрему и системе.

    • São Bernardo do Campo, Бразил

    Na kampusu

    Portugalski

    Хемијско инжењерство је фасцинантна област и данас има различите могућности које пре неког времена нису ни замишљали. Они стварају нове могућности за професионалце у овој области. ФЕИ већ припрема своје ученике за ова нова времена.