146 Osnovne studije Programi u Финска for 2024

Osnovne studije Programi u Финска for 2024Filter
    • Rovaniemi, Финска

    Redovne studije

    7 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    Da li ste zainteresovani za sport? Da li želite da radite u međunarodnom poslovnom okruženju? Da li želite da kombinujete svoju strast za sportom i biznisom Pathway da biste stvorili posao koji volite? Diplomski program za međunarodno upravljanje sportskim poslovanjem pruža sveobuhvatno obrazovno iskustvo dizajnirano da vas pripremi za sportski poslovni sektor. U programu International Sport Business Management imaćete priliku da razvijete svoje razumevanje održivog razvoja u sportu, finansijskom upravljanju, sportskom marketingu, preduzetništvu, sportskom turizmu, upravljanju događajima i poslovnom dizajnu. Opremljeni ovim snažnim temeljima, bićete spremni da se sa samopouzdanjem i spremnošću rešite stvarne izazove u sportskoj industriji.

    • Jyväskylä, Финска

    Redovne studije

    42 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    JAMKMeđunarodni poslovni program je jedini EFMD Bachelor (ranije poznat kao EPAS) akreditovani prvostupni program među finskim univerzitetima primenjenih nauka. Ako želite da steknete kvalitetno poslovno obrazovanje, školske drugove iz celog sveta i razvijete svoje veštine engleskog jezika, ovo je nešto za vas! Međunarodno poslovanje pruža studentima znanje i osnovne veštine upravljanja poslovanjem koje su im potrebne da bi uspeli na globalnom tržištu koje se stalno razvija. Vi ćete studirati ceo stepen na engleskom jeziku. JAMK nudi diplomske programe na engleskom jeziku i u poslovanju igara, turizmu, IKT-u, sestrinstvu i logistici.

    • Hämeenlinna, Финска
    • Riihimäki, Финска
    • + 2 more

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    42 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Наш дипломски програм из међународног пословања пружа студентима диплому из пословне администрације (ББА) са обимом од 210 кредита, који се може завршити за 3,5 године. Степен је у потпуности завршен на енглеском језику. Ваш студијски пут ће бити изграђен од модула фокусираних на наша три главна образовна стуба, где је фокус на међународном менаџменту, глобалним тржиштима и пословном развоју. Спроводимо студије комбинујући теорију и праксу са предузетничким начином размишљања.

    • Mikkeli, Финска
    • Kouvola, Финска

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Дипломирани студенти из Гаме Десигн-а ће савладати производњу игара са нагласком на планирању и развоју игара и добијању јасног разумевања индустрије игре.

    • Helsinki, Финска

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • Helsinki, Финска

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Ханкен Бацхелор ин Бусинесс ће се састојати од разних елемената који су дизајнирани да осигурају да су наши студенти спремни за радни живот након студија. Желимо да нашим студентима дамо алате како би могли да напредују у свету који се стално мења и да би могли да се изборе са изазовима са којима се суочавамо. Основне студије на енглеском језику су редовни и на лицу места.

    • Lappeenranta, Финска

    Redovne studije

    7 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    Студијски програм за менаџмент у туризму и угоститељству припрема вас за пружање висококвалитетних, иновативних услуга које купци данас захтевају. Помаже вам да изградите солидну основу за успешну каријеру.

    • Kuopio, Финска

    Redovne studije

    7 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    ББА међународни пословни програм има за циљ развијање глобалних пословних стручњака који су посебно вешти у спољној трговини и у процесу интернационализације малих и средњих предузећа.

    • Jakobstad, Финска

    Redovne studije

    7 semestra

    Blended

    Engleski

    Bachelor-jeva diplomska program u International Business at Centria UAS pruža našim studentima jaku bazu poslovnih veština i alata za upravljanje biznisom u interkulturalnim sredinama. Nastavni plan i program je osmišljen tako da svestrano obezbedi veštine i stručnost za poslovno polje. Ukoliko ste zainteresovani da radite za međunarodnu kompaniju ili na međunarodnim pozicijama i poslovnim okruženjima, ovaj diplomski program je usmeren na vas.

    • Joensuu, Финска

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Да ли сте спремни да направите свој први корак ка каријери у ИТ? Дипломски програм информационих технологија пружа основна знања из рачунарских наука. Трогодишњи програм садржи студије у више области: основно и напредно програмирање, алгоритми, управљање подацима, дизајн софтвера и интеракција човека и рачунара.

    • Kajaani, Финска

    Redovne studije

    7 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    Постаните професионалац у међународном угоститељству! Диплома из туризма на KAMK пружа вам разумевање одрживог и одговорног туризма, уз унапређење ваше пословне компетенције за успех у раду у међународној туристичкој индустрији. Степен спаја теорију са праксом како би нашим дипломцима пружио потребне вештине за управљање квалитетним туристичким искуствима и за развој и управљање туристичким предузећима са предузетничким ставом. Туристичке услуге састоје се од многих различитих компоненти, као што су смештај, угоститељство, програмске и транспортне услуге, као и услуге догађаја, конференција и конгреса. Студираћете да бисте стекли свеобухватну компетентност за развој производа и маркетинг, оријентисану на купца, као и знања и вештине за успешно управљање и развој туристичких предузећа. Важан део студија су пројекти, практична обука и тезе који се раде у сарадњи са радним веком, пружајући вам мреже и вештине за запошљавање након дипломирања. Подстичемо вас да развијете компетенције у различитим областима туризма и стога планирате лични студијски пут. Специјализовали сте се за менаџмент у угоститељству, али ваш лични студијски пут може такође укључивати развој ваше међународне компетенције на неком од наших партнерских универзитета у иностранству, двоструку диплому на немачком партнерском универзитету или практичну обуку у иностранству. Такође је могуће одабрати, на пример, студијске модуле из других области, као што су арктички спорт и туризам, управљање догађајима или маркетиншке комуникације.

    • Helsinki, Финска

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Da li ste radoznali u vezi održivog razvoja proizvoda? Želite li da naučite kako da dizajnirate, razvijate i analizirate pametne i održive proizvode izborom pravih inženjerskih materijala? Diploma iz programa Mašinsko i održivo inženjerstvo vas kvalifikuje da radite kao savremeni inženjer, koji se fokusira na održiva i digitalna rešenja za ugljenično neutralno sutra.

    • Helsinki, Финска

    Redovne studije

    42 meseci

    Blended, Na kampusu

    Engleski

    Студиј на Humak University of Applied Sciences , водећој високошколској установи за авантуристичко образовање у Финској. Професор заједнице ради на обуци стручњака за авантуристичко образовање и образовање на отвореном. Авантура и образовање на отвореном заснивају се на искуственој и активности заснованој на методологији учења и имају за циљ подржати раст, развој, добробит и агенцију појединаца, група и заједница.

    • Seinäjoki, Финска

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Kao inženjer agri-hrane, dobićete holističko razumevanje prehrambenih sistema. U svojim studijama možete pratiti proizvodnju hrane od „polja do vilice“. Preradu hrane ćete razumeti iz mnogih perspektiva i za različite sirovine, poput povrća, žitarica, pića, kao i mlečnih i mesnih proizvoda. Dobićete dobru osnovu za rad na različitim pozicijama u oblasti poljoprivredno-prehrambene industrije, kao što su proizvodnja, kontrola kvaliteta, istraživanje i razvoj, na rukovodećim pozicijama, u prodaji i marketingu ili čak kao osnivač kompanije. Takođe, multidisciplinarni i međunarodni SeamK nudi studentima agro-prehrambenog inženjerstva priliku da prošire svoje veštine na međunarodnu poljoprivredno-prehrambenu industriju.

    • Oulu, Финска

    Redovne studije

    5 godine

    Na kampusu

    Engleski