38 Osnovne studije Programi u Društvene nauke 2024

Osnovne studije Programi u Društvene nauke 2024Filter
    • Madrid, Шпанија

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Španski

    Диплома социјалног образовања на УФВ је четворогодишња диплома са којом ћете моћи да образујете и трансформишете друштво у више окружења друштвених потреба. То представља прилику да се допре до популације и људске стварности са великим потребама за бригом. Социјални едукатори своју професионалну делатност обављају у различитим стручним областима и областима интервенције (међународне организације, јавна управа, удружења, фондације, друштвене организације...). Поред тога, на УФВ-у ћете имати прилику да бирате између два итинерера специјализације: Интервенција у ситуацијама социјалне искључености или Брига о породици и брига о старима. Диплома из социјалног образовања обучава професионалце способне да образују, интервенишу, посредују и трансформишу друштво у срединама где постоји потреба. Социјални едукатори допиру до људи са посебним потребама и помажу им да побољшају свој квалитет живота и друштвене односе.

    • Brussels, Белгија

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    U svetu brzih promena i pomeranja granica, sve je veća potreba za umovima koji su sposobni da prebace perspektive i razmišljaju izvan kutija. Prikupit ćete znanja iz tri ključne discipline — sociologije, političkih nauka i studija komunikacije. Ovo će vam pomoći da analizirate i bolje razumete društva u kojima živimo.

    • 135號, Tajvan

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Yuan Ze University nudi Bachelor of Management programa& društvenih nauka pod College of Management, i College of Humanities and Social Sciences.

    • Bologna, Италија

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Нови курс додипломских студија који нуди мултидисциплинарну обуку из друштвених наука, како из квантитативне, тако и из квалитативне перспективе. Курс ће студентима омогућити да анализирају различите аспекте економске, политичке и социјалне стварности, како на националном, тако и на међународном нивоу.

    • Chicago, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    130 sati

    Na kampusu

    Engleski

    Диплома из политике друштвеног и економског развоја на Иллиноис Тецх-у ће вам помоћи да усавршите своје знање о томе како глобализација утиче на вашу локалну заједницу и обрнуто. Оспособиће вас са вештинама које су вам потребне да радите на првим линијама развоја јавних политика, отварајући врата каријерама које се активно баве питањима социјалне, економске и еколошке политике која су подједнако фундаментална данас као што ће бити деценијама након будућност. Такође ћете се фокусирати на улогу коју технологија игра у ублажавању сиромаштва, као и на то како технологија обликује економску конкурентност.

    • Pavia, Италија

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • Friedrichshafen, Немачка

    Redovne studije

    8 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    • Bolzano, Италија

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski, Nemački, Italijanski

    Ako imate interesovanje za ekonomiju, politiku i društvo i volite da ih istražujete sa više različitih tačaka gledišta, ovo je pravi studijski program za vas.

    • Hamilton, Нови Зеланд
    • Tauranga, Нови Зеланд

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Ви ћете истражити возаче и утицаја иза човечности и зашто друштво делује на одређене начине кад учите диплому друштвених наука у Ваикато. Степен фокусира на савременим друштвеним темама, начин на који људи комуницирају са овим питањима и како су акције може да се прати и модификована.

    • Albion, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Циљеви ове интердисциплинарне концентрације, која се бира поред академског смера, је да афирмише интелектуални значај студија права и друштва и да обезбеди оквир у којем факултет и студенти могу да истражују различите приступе праву користећи ресурсе једна или више дисциплина.

    • Reims, Француска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski, Francuski

    Мултидисциплинарно образовање из области хуманистичких и друштвених наука Доступно након положене матуре (или њеног еквивалента у иностранству), Sciences Po нуди диплому која се одржава током три године, у једном од седам кампуса те институције.

    • Tulua, Колумбија

    Na kampusu

    Španski

    Дипломирани инжењер друштвених наука је професионалац који комуницира са стеченим знањем и демонстрира компетенције развијене кроз педагошко -хуманистичке перформансе у складу са регионалним и националним образовним потребама у интеракцији са светом, за које креативно предлаже педагошке интервенције у циљу доприносе побољшању квалитета образовања.

    • Wonju-si, Јужна Кореја

    Na kampusu

    Kanuri

    Висока школа Sangji University доприноси просперитету будућег људског друштва гајењем креативних талената са стручношћу и практичношћу дубински истражујући истинске студије које траже светска и локална заједница и њихове методе вежбања засноване на санђжијском духу преокретања праве воље . . образовни циљеви ОнеАн дубинско проучавање академских теорија и методологија. 2 Култивирајте креативну и научну експертизу. 3 Остварите образовање повезано са индустријом и напредна интердисциплинарна истраживања. 4 Остварите практичну примену академаца који воде индустријализацију и информатизацију. 5Понудите у центру регионалних истраживања са новим академским ветром глобализације.

    • Waynesburg, Сједињене Америчке Државе

    Na kampusu

    Engleski

    Детаљним истраживањем у учионици и важним практичним искуством, продубите своје разумевање како друштвене изазове претворити у могућности за раст.

    • Cheongju-si, Јужна Кореја

    Na kampusu

    Kanuri

    Ужа специјалност социјалне заштите негује компетентност и визију професионалних и креативних менаџера и практичара проучавајући главна питања знања, технологије и вредности у раду јавних и приватних организација за социјалну заштиту и увежбавајући их са академске и практичне тачке гледишта.