Keystone logo

6 BSc Programi u Tehnologija hrane 2024

Filteri

Filteri

  • BSc
  • Zdravstvena zaštita
  • Ishrana
  • Nauka o hrani
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

    BSc Programi u Tehnologija hrane

    Бацхелор оф Сциенце је темељни степен програм који омогућава студентима да стекну велико знање у одређеној области. Многи студенти који зарађују овај степен су у стању да то знање и створити успешне каријере, док су други одлучили да наставе са напреднијим програмима.

    Прехрамбена технологија је тренутно развија поље од великог интереса. Шта је дипломирани прехрамбене технологије? Степен има за циљ да припреми студенте како да користе технологију за креирање и мењање храну из целог света. Ученици често обављају Рад током изводјења курса у маркетингу, производњи, управљање квалитетом, пословне администрације и управљања. Они такође могу да учествују у курсевима о исхрани и здрављу, тако да су добро упућен у томе како храна утиче на тело. Неки програми нуде различите специјалитете као што су управљање иновација хране и безбедности хране и здравља.

    Они који успешно заврше Бацхелор оф Сциенце ин прехрамбене технологије често видети многе предности.Ови програми припремају студенте да се пријаве вештине критичког размишљања, решавају проблеме и повећати своју креативност стварајући нове производе да испуни захтеве. Студенти са ових степени моћи да унапреде своје образовање додатно уносом магистарских и докторских програма.

    Трошкови Бацхелор оф Сциенце у прехрамбену технологију зависи од институције која даје степен. Географска локација као и популарност програма може да утиче на цену пријема.

    Каријера опције за оне који заврше овај студијски програм су разноврсни. Дипломци могу да уђу у прехрамбеној индустрији на позицијама фокусирани на управљање производњом, осигурање квалитета, развој производа или маркетинг. Ове обавезе су заједнички за оне који запошљавају као службеници осигурања квалитета, производних менаџера, научника хране, инспектора за храну и менаџере политике за безбедност хране. Ученици такође могу ставити своје вештине да раде као нутрициониста и дизајнера паковање хране.

    Студенти могу зарадити дипломирани прехрамбене технологије у институцијама широм света. Онлине курсеви су стално нуде на многим универзитетима. Да бисте се пријавили на момачко програма на мрежи, ученици прво треба да процени листинг програма на нашем сајту. Трагање за свој програм испод и контакт директно признање канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.