Filter
Diploma studija prirodnih nauka
Белгија Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Tražite Diplome osnovnih studija prirodnih nauka u Studije profesionalne prakse u Belgiji

Академске институције широм света пружају дипломирани или Бацхелор оф Сциенце. Ова популарна диплому је од помоћи у припреми ученика за радно место или за напредне студијских програма. Просечна дипл траје од три до пет година да се заврши.

Израз "професионалне студије" се користи да означи академске програме који су дизајнирани да пруже што више припреме могуће за радно место. Ученици могу научити о специфичној индустрији или општих професионалних концепата, као и важне вештине у каријери.

Белгија нуди тржишно оријентисане на вишем нивоу образовања који се заснива на способности и иновације. Ове земље високошколске установе нуде интерактивну истовремено истраживања оријентисана високом образовању пре уласка на тржиште рада.

BSc diploma u Studije profesionalne prakse u Belgiji

Pročitajte više Pročitajte manje
Druge mogućnosti za program u Европа

1 Rezultati u Studije profesionalne prakse, Белгија

Vrije Universiteit Brussel

Vrije Universiteit Brussel и Универзитету у Генту придружује се академским снагама које ће вам понудити писте која покреће космополитску будућност: дипломирани инжењер др ... [+]

Најјача тројка: социологија, политичке науке, студије комуникација

Три кључне дисциплине за изградњу дубоког разумевања данашњих друштава. Срушући зидове око три друштвене науке, енглеског наставника Бацхелор оф Сциенце ин тхе Социал Сциенцес (БСцСС) програм омогућава вам да изградите чврсте мостове између њих. А управо то је основна вјештина коју можете водити с вама гдје год да идете - на примјер специјализиран Мастер програм, а касније и успјешна европска каријера.... [-]

Белгија Brussels
September 2019
Redovne studije
3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom